avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Din cate am inteles de aici postul pe care-l voiam s-a ocupat-speram sa ramana pt la toamna- asa ca nici vise nici sperante nu mai am:(
Oameni buni, explicati-mi si mie cum ati invatat sau ce ati invatat.
Teoria de unde? codurile au fost baza sau combinat coduri plus cartile de specialitate? si spete de unde ati facut?de pe site-ul ICCJ, din cartile de jurisprudenta, din jurisprudenta CEDO?
Ca eu ma aflu intr-un intuneric total, mai ca nu imi mai vine sa invat, ma simt mica in fata enormitatii materiei.
judecatori:
Dolj 1 - 8,45
triton - 8,20
adinete - 8,15
stela b - 8,10
Bacau - 8,05/8,15
anais - 7,95
lukcelmic - 7.90
dia_anna - 7,80
Cluj 1 - 7,80
Valcea - 7,80
primaria - 7,80
Brasov - 7,70
Constanta - 7,55
engfull - 7.50
carmen_k - 7,45
Dolj 2 - 7,35
Dolj 3 - 7,35
Valentinaqq - 7,30
cris28 -7.30
Arges - 7,25
Cluj 2 - 7,20
Dambovita - 7,20
Dolj 4 - 7,15
andreea jd - 7.10
sendre - 7.05

procurori:
buz- 8,30
primavara- 8,10
Karmina-7,80
cineva - 7,75
Maramures - 7,70
altcineva - 7,50
cineva 2- 7,50
Valcea 1 - 7,35
Valcea 2 - 7,35
cineva 3 - 7,30
pepita - 7,10
altcineva 2- 7,10
Bucuresti 2 - 7,10
zz-man - peste 7
Bucuresti - peste 7
Arges 2 -7,00

7,90 judecator/procuror
triton@ a scris:

Karmina, poţi să muţi munţii din loc!
Deschid forumul din 30 in 30 de minute şi mi se par fantastice conexiunile care s-au creat aici. Eu am cont pe avocatura.com care din nu ştiu ce motive a devenit din ce in ce mai puţin frecventat şi chiar mi-au lipsit discuţiile pe care le aveam acolo inainte de nov.2009.
Eu am calculat punctajul la 8,20 - judecători. Am picat in toamnă cu 6,70 dar acum mă bucur că s-a intâmplat aşa; dacă o să-mi fie dat să intru acum, imi va folosi tot ce am invăţat in plus pentru acest examen. Sper să reuşească toată lumea care aşteaptă cu infrigurare rezultatele şi in mod deosebit Sendre care tot aşteaptă să ii ia cineva locul....Eu vreau să ii spun că sunt cel puţin 1000 de oameni care au note mai mici decât el şi ăsta nu-i deloc puţin lucru...
Multă baftă tuturor!

mersi, triton!
felicitari pt. rezultat!
imi pare rau ca nu am fost acasa...sa conversam un pic!:D
:coffee:
allyssa a scris:

Oameni buni, explicati-mi si mie cum ati invatat sau ce ati invatat.
Teoria de unde? codurile au fost baza sau combinat coduri plus cartile de specialitate? si spete de unde ati facut?de pe site-ul ICCJ, din cartile de jurisprudenta, din jurisprudenta CEDO?
Ca eu ma aflu intr-un intuneric total, mai ca nu imi mai vine sa invat, ma simt mica in fata enormitatii materiei.

draga allyssa, citeste topicul acesta de la inceput si cel pt. admitere la INM.
Sigur vei afla multe lucruri utile.
Legat de sfaturi, carti, mai ai un pic rabdare pana luni...sa ne linistim si noi...:D
Un prim sfat: NU TE GANDI CA E MULTA MATERIE!!!!
Spor la invatat!!!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)