avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Buna dimineata tuturor si multe felicitari, indiferent de nota! E mult efort in examenul asta! Va urmaresc si imi dau foarte bine seama prin ce treceti dar vreau sa va spun ca si dupa afisarea rezultatelor o sa aveti in continuare parte de emotii din plin! O sa asteptati medicalul, proba psihologica ..la psihologic o sa vi se para super-aiurea :)...o sa fiti cu ochii numai dupa afisarea programului de repartitii, iar pe urma asteptati semnarea Decretului si publicarea lui! Partea frumoasa e ca de pe acum se leaga prietenii, o sa va felicitati reciproc pe privat.....cu "Felicitari dl. judecator! si trei fetze zambitoare), o sa va vedeti la medical si psihologic si o sa despicati firul in patruzeci si patru, o sa tremurati la repartitie si-o sa vi se para nedrept (mai ales cand ai familie) dar o sa aveti noroc (..:)...trebuie mers si pe destin!..)...si-o sa va intrebati cand s-o termina cu asteptarea asta!!!! o sa rasfoiti toate forumurile si o sa calculati fiecare zi din 2007 incoace..:)..Si-ntr-o zi...(probabil peste vreo trei luni de-acum)..o sa vedeti decretele publicate..si fix in ziua urmatoare o sa fitzi motz la post, depuneti juramantul si gata cu aceasta etapa!!! Ce va urma dupa, in episodul urmator..:)!

Iar pentru cei care n-au luat acum, sper sa nu se descurajeze! Sper sa simta chiar si un pic de furie acum si sa se mobilizeze pentru toamna!

Va doresc o zi frumoasa tuturor!
Deschid ziua cu un 7,25 la judecatori..................o colega din Constanta
danielled a scris:

Din cate am inteles de aici postul pe care-l voiam s-a ocupat-speram sa ramana pt la toamna- asa ca nici vise nici sperante nu mai am:(
Eu as spune sa iti revii si sa te odihnesti si sa te reapuci de invatat. Gandeste-te ca sunt altii care dau de cate 10 ori examenul asta si nu renunta
ªi eu mă gândesc alături de voi dacă se va intra cu note mici ca în toamnă sau cu note mari ca în primăvară. Dacă facem o mică analiză uşor obiectivă observăm că grilele care au la răspuns "duble" (e vorba de cele care au avut corecte două variante de răspuns) sunt cam în număr de 16 la acest concurs. În toamnă când nu s-au ocupat lucurile, dublele au fost 19 iar în primăvară doar 6. Gândirea mea este că acest examen a fost mai greu ca cel din primăvară şi mai uşor decât cel din toamnă. Totuşi, dacă ar fi să emit o părere, eu consider că se va intra şi cu note mai mici, de 7 sau aproape de 7 inclusiv la judecători şi fie se ocupă locurile (şi cu) astfel de note, fie mai rămân foarte puţine locuri neocupate. Aşa gândesc eu că va fi. Evident, mă pot înşela. Vom vedea. :coffee:
Ultima modificare: Joi, 25 Martie 2010
zz-man, utilizator
sa dea Domnul sa ai dreptate , dar pana luni ........... cred ca :sorry:
f grea asteptarea asta ....
incerc sa ma detasez si sa nu ma mai gandesc
imi zic "bine ca a trecut , vom mai vedea de luni ce va fi ........"
dar mai intru pe forum , mai sun in stanga si-n dreapta , informatii si pareri opuse ... si iar .... sperante , iar dezamagiri , iar optimism , iar depresii ....
sa dea Domnul sa intre toti cei care au note de 7 si peste ......

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)