Eu invat de aprox. 1 an jumatate. Dar recunosc ca am mai dat la INM de cateva ori. Nu are importanta de cate. Desi mi-e un pic groaza, abia astept sa se termine dar vreau sa fac si imposibilul ca sa reusesc
fluturas1980 a scris:
cris28 a scris:
Cand te-a apucat de invatat? Dar de repetat?
Eu fac din voineag. Aseara le-am facut si pe cele date la admiterea in barou (pe site-ul unbr-ului se gasesc) zilele trecute. Ma rog, majoritatea sunt cele care au fost date deja la concursurile de admitere in magistratura si inm. Oricum simt ca-mi explodeaza capul#-o. Acum sunt in faza de repetari, pe 16 martie ar trebui sa pun punct la tot :). Va urez tuturor spor la invatat si nervi tari.
acum 7 luni si repet de pe 08.02. a.c. Abia astept sa se termine sincer!
cris28 a scris:
fluturas1980 a scris:
cris28 a scris:
Sanse exista intotdeauna. Fii optimistCand te-a apucat de invatat? Dar de repetat?
Eu fac din voineag. Aseara le-am facut si pe cele date la admiterea in barou (pe site-ul unbr-ului se gasesc) zilele trecute. Ma rog, majoritatea sunt cele care au fost date deja la concursurile de admitere in magistratura si inm. Oricum simt ca-mi explodeaza capul#-o. Acum sunt in faza de repetari, pe 16 martie ar trebui sa pun punct la tot :). Va urez tuturor spor la invatat si nervi tari.
Sincer te cred că aştepţi să se termine.
Eu m-am apucat de 7 săptămâni şi simt că nu mai pot....
Este foarte mult de învăţat...
E prima dată când încerci?
Pentru mine da.....Nu ştiu dacă am şanse cu două luni de învăţat. :(
kristian a scris:
cris28 a scris:
fluturas1980 a scris:
Sanse exista intotdeauna. Fii optimist
cris28 a scris:
Sanse exista intotdeauna. Fii optimistCand te-a apucat de invatat? Dar de repetat?
Sincer te cred că aştepţi să se termine.
Eu m-am apucat de 7 săptămâni şi simt că nu mai pot....
Este foarte mult de învăţat...
E prima dată când încerci?
Pentru mine da.....Nu ştiu dacă am şanse cu două luni de învăţat. :(
wow!
eu invat de 3 luni, dar nu stiu daca as fi rezistat sa invat 1 an si jumatate.
acum dau pentru prima data si nu prea ma simt pregatita, dar mai incerc si in noiembrie.Dar, daca nu iau nici in noiembrie...renunt. Perseverenta e buna, dar exagerarea strica. Ma orientez spre altceva.Momentan sunt functonar public.
Spor la invatat sau la repetat!!!!!!!!!!!!!!!!!!