avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
MayeMaye a scris:

camicris a scris:

felicitari!!!
cred ca ai o memorie superrr daca in 3 luni ai avut timp sa inveti tot si sa faci atatea grile...mai ales cu un copil mic....:clapping:
[/quot

am avut un program infernal.Si cred ca m-a ajutat si faptul ca in facultate am avut bursa, daca ai baza bine consolidata sa sti ca merge mai usor, chiar daca au trecut 8 ani de cand am terminat facultatea.
In fiecare dimineata trezirea la 6.00, invatat pana la 7.30(cand se trezea Timi),
pana la 9.00 ne jucam.
De la 9.00 pana la 13.30 o duceam la bona, iar eu invatam.
de la 14-16 somn(doar pentru Timi, pentru mine invatat), dupa care joc pana la 17.00
de la 17-20 la bunica, iar eu la invatat.
si m-ai citeam de zece seara pana la prima trezire a lui Timi de la ora 1 noapte, dupa care ma culcam si eu.
]

Felicitarile mele/noastre.Cata vointa si perseverenta. As vrea macar a 10-a parte din vointa ta sa o am si eu....
Pe mine cand ma apuca seara oboseala, la ora 10.30....gata...zici ca sunt doborata, adorm bustean. Imi zic ...ca ar trebui sa mai citesc nitel...dar....
O sa reusesti, sunt convinsa. Si bravo si pt ca iti faci timp sa te joci cu bebe, conteaza enorm sa te delectezi cu astia mici...Bafta.

Maye...este prima data cand incerci?
De cat timp inveti?
camicris a scris:

cele de la barou sunt usoare, incercati mai bine cu cele de univ buc, cele pentru licenta.
si cele din Voineag sunt mai usoare decat cele de la examen
Si procentul de intrebari corecte cam cat a fost?
camicris a scris:

cele de la barou sunt usoare, incercati mai bine cu cele de univ buc, cele pentru licenta.
si cele din Voineag sunt mai usoare decat cele de la examen
Sincera sa fiu, mi se parmai grele intrebarile din Voineag decat cele de la universitatea Bucuresti. Cele de la UB sunt cu singura varianta corecta. Din cele 100, greseam maxim 5
si mie mi se par mai utile cele cu mai multe variante de raspuns
Karmina a scris:

si mie mi se par mai utile cele cu mai multe variante de raspuns
Exact...ele iti formeaza mai bine gandirea logica desi sunt mult mai grele cele cu mai multe variante

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)