camicris a scris:
felicitari!!!
cred ca ai o memorie superrr daca in 3 luni ai avut timp sa inveti tot si sa faci atatea grile...mai ales cu un copil mic....:clapping:
[/quot
am avut un program infernal.Si cred ca m-a ajutat si faptul ca in facultate am avut bursa, daca ai baza bine consolidata sa sti ca merge mai usor, chiar daca au trecut 8 ani de cand am terminat facultatea.
In fiecare dimineata trezirea la 6.00, invatat pana la 7.30(cand se trezea Timi),
pana la 9.00 ne jucam.
De la 9.00 pana la 13.30 o duceam la bona, iar eu invatam.
de la 14-16 somn(doar pentru Timi, pentru mine invatat), dupa care joc pana la 17.00
de la 17-20 la bunica, iar eu la invatat.
si m-ai citeam de zece seara pana la prima trezire a lui Timi de la ora 1 noapte, dupa care ma culcam si eu.
]
Felicitarile mele/noastre.Cata vointa si perseverenta. As vrea macar a 10-a parte din vointa ta sa o am si eu....
Pe mine cand ma apuca seara oboseala, la ora 10.30....gata...zici ca sunt doborata, adorm bustean. Imi zic ...ca ar trebui sa mai citesc nitel...dar....
O sa reusesti, sunt convinsa. Si bravo si pt ca iti faci timp sa te joci cu bebe, conteaza enorm sa te delectezi cu astia mici...Bafta.