avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
[b

Maye...este prima data cand incerci?
De cat timp inveti?

Prima...ca nu am avut vechime.
Cam de 2 luni mai serios...ca pana atunci am tot amanat.....
Vom vedea. Oricum, programul meu se termina la 5, ajung la 6 acasa... altul e randamentul cand stai ziua si inveti si altul cand te apuci noaptea....
MayeMaye a scris:

[b

Maye...este prima data cand incerci?
De cat timp inveti?

Prima...ca nu am avut vechime.
Cam de 2 luni mai serios...ca pana atunci am tot amanat.....
Vom vedea. Oricum, programul meu se termina la 5, ajung la 6 acasa... altul e randamentul cand stai ziua si inveti si altul cand te apuci noaptea....

Si eu invat de doua luni numai.....si nu stiu daca am sanse, astazi am o zi foarte pesimista...parca nu-mi ies nici grilele :((
kristian a scris:
, astazi am o zi foarte pesimista...parca nu-mi ies nici grilele :((

Asa se intampla citeodata, nu iti iese nimic...plus ca nimic nu mai tii minte, parca ai uitat tot....
Ar mai fi o idee, pt cei care se deplaseaza la serviciu cu transport in comun...sa mai citeasca intre timp.... chiar daca se uita altii peste umar, sa vada ce citesti.....

E si urat afara...maine o sa fie mai bine....
Eu am zile cand nu reusesc sa ma adun deloc si am impresia ca am uitat tot.
Asa ca nu ma mai gandesc...ca altfel o iau razna.
Si apropo, de vointa nu duc lipsa...intotdeauna am fost asa...probabil din cauza zodiei...sunt varsator.De timp duc eu lipsa.Daca m-as fi apucat mai devreme de invatat...ca tot stateam acasa cu fetita!!??Dar asta e...acum e tarziu pentru regrete
Spor la invatat.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)