Prima...ca nu am avut vechime.
Cam de 2 luni mai serios...ca pana atunci am tot amanat.....
Vom vedea. Oricum, programul meu se termina la 5, ajung la 6 acasa... altul e randamentul cand stai ziua si inveti si altul cand te apuci noaptea....
Va doresc spor la invatat si mai ales succes la examen.
Va admir pe toti/toate si pe mamici le inteleg perfect cum e sa vii acasa de la serviciu si sa fi luat de odihnit ;) am si eu doua misunatoare acasa.
Eu invat pentru la toamna dar va urmaresc cu mare interes.
Pt camicris asa sunt varsatoarele sunt luptatoare =D> si eu sunt una dintre ele.
Te pupam si speram sa fie bine, uite acum de abia am terminat cu toate treburile si ....hai sa ma apuc de invatat ceva, repetat macar....
Si afara e o vreme, ploua....ar fi buna o muzica in surdina, un ceai aromat si fierbinte, cu lamaie, si o carte foarte buna, NU DE DREPT.....
DAR......nu o sa facem asa, nu e asa?
La invatat, deci!!! Hmmmm...sa nu ma luati in seama, trebuie sa invatam.Va doresc spor sau...noapte buna.
Spor la invatat si multa bafta tuturor! Varsatori sau nu! Sa dea bunul Dumnezeu sa auzim de bine:)Cu ajutorul Lui, cu multa ambitie si munca vom reusi! Acum sau data viitoare pentru ca indiferent de rezultat nu am de gand sa renunt!;) Felicitari celor care au si familii. Stiu cat le este de greu! Nu am copii dar serviciul ma doboara! Asta e! Inca o data bafta tuturor!
Multumim, cris28!
Tare bine zici! =D>
E clar ca ambitie avem toti, altfel nu ne apucam de invatat!
Munca, o depune fiecare cum, cand si cat poate, important e sa o depuna!
Sacrificii, evident le simtim cu totii intr-un fel sau altul, mai mult sau mai putin!
Mai trebuie insa si gramul/tona :D de noroc, fara de care nu putem invinge! Fiecare are locul lui, acum sau altadata!
Important e sa stim ce vrem, sa perseveram si sa mergem inainte!
Sporrrrrrrrrrrr dragii mei si multa baftaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
:luck: