avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Nu are prea mare importanţă câţi s-au înscris. Oricum, e ca la maratonul prin marile metropole. Se aliniază la start poate cu miile, dar în realitate bătălia se va da între puţinii concurenţi ce au experienţa, motivarea şi pregătirea necesară pentru a învinge. Curaj! :clapping:
ca sa va ridic moralul sunt cateva persoane din orasul meu, care dau de ceva ani examen si nu trec de nota 4.00 si probabil asa mai sunt si altii
Asa ca ma incurajez ...
Sau hai sa va motivez altfel.Am o prietena care e judecator de 6 ani si pe fluturasul ei la rest de plata scria 6200 lei.Bine are si vreo 15 ani vechime in munca.Dar , totusi....=D>
Ce ziceti? Merita efortul?
Hai, spor la invatat...
Brusc si dintr-o data am din nou avant la invatat:))
Ultima modificare: Luni, 8 Martie 2010
danielled, utilizator
Fetelor, primavara sa va aduca un martisor de sanatate, un ghiocel de noroc, o adiere calda de fericire, un nor de iubire, un soare stralucitor ca sufletele voastre.

La multi ani fetelor!
Voi ati incercat sa faceti grilele din noiembrie 2009? Eu am incercat in seara asta dar mi s-au parut atata de grele

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)