avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
"Drept procesual penal. Sinteze teorie. Spete. Grila (actualizata la 1 octombrie 2006, in baza legii 356 din 21 iulie 2006 si a OUG 60 din 6 sept 2006)" de Ion Neagu

Ati gasit-o pe undeva?
evdochim_mariana2006 a scris:

Felicitari. =D> Eu sustin acest examen inca o data, din pacate. Este foarte greu cand ai timp limitat si cand inveti noaptea dar sper ca de data asta sa si reusesc.
Timp pentru odihna nu am deloc, eu repet pana inainte de examen cu o zi.
Nu stiu daca fac o greseala prin faptul ca nu ma odihnesc inainte de examen, dar chiar nu am cand.
Iar in noaptea de dinainte de examen dorm maxim 3 ore, dupa care plec spre Bucuresti cam pe la 04.00 dimineata sa ma incadrez in timp (bineinteles ca tot eu sofez-asta alta oboseala):(.
Deci oboseala e maxima.
Asta e, nu ma plang. Merg inainte pentru ca nu sunt singura in situatia asta.
Succes tuturor!
Ne vedem la examen.

eu oricum nu pot a dorm inainte de examen.eu si sotul meu vom sta la hotel in noaptea de 20-21 martie.Am rude in Bucuresti. dar nu vreau sa vad si nici sa ascult pe nimeni.
Am facut un efort fantastic cu invatatul, sper sa nu ma blochez la examen.Am avut o chestie de-asta in anul IV la procedura civila, profesorul era dl. Les.De atunci am mai evoluat, dar emotiile tot sunt.
Si eu am facut un efort fantastic, avand in vedere ca am un servici foarte solicitant, muncesc 9 ore pe zi pentru 11 soc., am o fetita de 2 ani (este adevarat ca nu locuieste cu mine in aceste momente, astfel incat fac naveta in week-end sa-mi vad fetita #-o -este foarte greu) si bineinteles ca dupa ce am picat examenul din noiembrie , nu am facut nici un fel de pauza si am continuat sa invat (pentru unii este o nebunie dar pentru mine este perseverenta :D).
Asa vreau sa cred eu.
Succes la examen.
evdochim_mariana2006 a scris:

Si eu am facut un efort fantastic, avand in vedere ca am un servici foarte solicitant, muncesc 9 ore pe zi pentru 11 soc., am o fetita de 2 ani (este adevarat ca nu locuieste cu mine in aceste momente, astfel incat fac naveta in week-end sa-mi vad fetita #-o -este foarte greu) si bineinteles ca dupa ce am picat examenul din noiembrie , nu am facut nici un fel de pauza si am continuat sa invat (pentru unii este o nebunie dar pentru mine este perseverenta :D).

La INM nu ai dat niIcodata? Cum ti s-a parut examenul din noie,brie? In noimebrie cati au fost pe un loc?
Asa vreau sa cred eu.
Succes la examen.

Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2010
ContSters26183, utilizator

Pentru evdochim mariana 2006

La INM nu ai dat niciodata? Cum ti s-a parut examenul din noiembrie? In noiembrie cati au fost pe un loc?
Ultima modificare: Miercuri, 10 Martie 2010
ContSters26183, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)