avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
eu am terminat facultatea in 2000, la licenta am luat nota peste 9, licenta sustinuta la Universitatea Bucuresti, am mers la facultatea de drept din Bucuresti desi sunt din Constanta, iar notele din timpul facultatii au fost foarte bune.
Cand invat pentru un examen imi place sa invat totul (chiar si notele de subsol#-o) asta sunt eu si nu pot sa ma schimb. Si acest examen este singurul pe care nu l-am luat de prima data :(
Dar la categoria concentrare stau foarte prost cand sunt obosita, la mine s-a cronicizat oarecum oboseala , iar noroc......sunt convinsa ca trebuie sa ai la acest examen, dar eu nu am avut.
Sper ca de data asta sa am si putin noroc .

camicris a scris:

"Drept procesual penal. Sinteze teorie. Spete. Grila (actualizata la 1 octombrie 2006, in baza legii 356 din 21 iulie 2006 si a OUG 60 din 6 sept 2006)" de Ion Neagu

Ati gasit-o pe undeva?
Uraaaaaa
Am gasit cartea.Am sunat la editura si am luat ......ultimul exemplar.....ce noroc pe capul meu....nu mai este pe piata de vreo 2 ani.
Sa fie oare vreun semn??!!:))
evdochim_mariana2006 a scris:

Trebuie sa mentionez faptul ca in noiembrie au fost foarte multi factori care au influentat prestatia mea la examen, si cel mai important a fost faptul ca eram foarte obosita, am invatat pentru examen numai noaptea timp de 6 luni, in noaptea de dinainte de examen am dormit 3 ore, am condus masina pana la Bucuresti, am plecat de acasa pe la 4 dimineata, si......la examen eram extrem de obosita, nu puteam sa ma concentrez.... nu-ti recomand .
Am ajuns la concluzia colegilor de suferinta care spun raspicat ca trebuie sa fii odihnit.
Sper ca de data asta sa fiu odihnita.
Am hotarat ca pe 20 martie sa nu repet nimic, sa-mi petrec timpul cum imi place mie mai mult si mai mult de atat sa conduca un prieten masina astfel incat sa fiu odihnita la examen.
La tine care este situatia?
eu voi sta la un hotel ...
cu mine va fi si sotul meu...care are darul de a fi un bun psiholog
ideea e ca sunt eu agitata de felul meu...iar cu concentrarea stau prost....pentru ca ma grabesc...#-o
Si eu stau foarte prost cu concentrarea...sper sa reusesc sa ma adun in examen si sa ne vedem la repartitia posturilor;)
pentru evdochim mariana

Cate puncte ai facut in martie? Daca pot itreba...........

Acuma repetati? Faceti grile? Ce faceti? Eu nu mai am nicio rabdare
Ultima modificare: Joi, 11 Martie 2010
ContSters26183, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)