avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Nu va descurajati acum,inainte de examen. Eu am intrat in noiembrie,a 2-a oara, si pot sa va spun,dupa aproape doua saptamani de cand sunt judecator ca singurul meu regret este ca nu am ales aceasta profesie cand am terminat facultatea.Nu este un examen usor,dar satisfactia voastra va fi cu atat mai mare.Incercati sa va si odihniti inainte de examen,pentru ca este foarte important sa va puteti concentra in cele 4 ore.Nu va speriati de numarul mare de concurenti pentru ca multi fac doar act de prezenta(nu vreau sa supar pe nimeni,dar adevarul este ca bine pregatiti sunt cam 150-200 de candidati).Va doresc succes si abia astept sa-l cunosc pe cel/cea care va veni la mine la judecatoria unde sunt eu- este un loc.Sa avetispor la invatat si inspiratie la examen.
ALICE99 a scris:

Nu va descurajati acum,inainte de examen. Eu am intrat in noiembrie,a 2-a oara, si pot sa va spun,dupa aproape doua saptamani de cand sunt judecator ca singurul meu regret este ca nu am ales aceasta profesie cand am terminat facultatea.Nu este un examen usor,dar satisfactia voastra va fi cu atat mai mare.Incercati sa va si odihniti inainte de examen,pentru ca este foarte important sa va puteti concentra in cele 4 ore.Nu va speriati de numarul mare de concurenti pentru ca multi fac doar act de prezenta(nu vreau sa supar pe nimeni,dar adevarul este ca bine pregatiti sunt cam 150-200 de candidati).Va doresc succes si abia astept sa-l cunosc pe cel/cea care va veni la mine la judecatoria unde sunt eu- este un loc.Sa avetispor la invatat si inspiratie la examen.

=D>=D>=D>

Felicitari pentru mesajul de incurajare pe care l-ati postat. Personal nu sustin acest examen in martie, dar sunt imbucuratoare si motivante toate cele de mai sus.
eu abia astept sa se termine.macar stiu ce am de facut in continuare.
nu cred ca am vreo sansa cu doar 3 luni de invatat.
dar, pentru noiembrie mananc cartile.
La serviciu ar trebui sa ma duc cu 1 noiembrie 2010.asa ca mai am o sansa.dupa, nu stiu daca mai incerc, cu servici si cu copil mic...si cu o casa de ingrijit...nu cred ca mai pot.

zambiti!, maine poate fi mai rau:D
Felicitari. =D> Eu sustin acest examen inca o data, din pacate. Este foarte greu cand ai timp limitat si cand inveti noaptea dar sper ca de data asta sa si reusesc.
Timp pentru odihna nu am deloc, eu repet pana inainte de examen cu o zi.
Nu stiu daca fac o greseala prin faptul ca nu ma odihnesc inainte de examen, dar chiar nu am cand.
Iar in noaptea de dinainte de examen dorm maxim 3 ore, dupa care plec spre Bucuresti cam pe la 04.00 dimineata sa ma incadrez in timp (bineinteles ca tot eu sofez-asta alta oboseala):(.
Deci oboseala e maxima.
Asta e, nu ma plang. Merg inainte pentru ca nu sunt singura in situatia asta.
Succes tuturor!
Ne vedem la examen.

camicris a scris:

eu abia astept sa se termine.macar stiu ce am de facut in continuare.
nu cred ca am vreo sansa cu doar 3 luni de invatat.
dar, pentru noiembrie mananc cartile.
La serviciu ar trebui sa ma duc cu 1 noiembrie 2010.asa ca mai am o sansa.dupa, nu stiu daca mai incerc, cu servici si cu copil mic...si cu o casa de ingrijit...nu cred ca mai pot.

zambiti!, maine poate fi mai rau:D

O sa vezi ca vei reusi...ai depus un efort mare, si conteaza mult ca in acesti trei luni ai stat acasa, si ai invatat fara samergi la servici...
Succes si spor tuturor, nu avem mult si se termina. :)

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)