avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Revin iarăşi cu acelasi sfat,care sper să vă fie de folos:încercati sa fiţi odihniţi la examen.Eu am picat în primavară pentru că am fost obosită: am învăţat până în ultima zi,am mers la examen noaptea si nu am avut puterea să mă concentrez.Am picat la cateva zeci de sutimi =alte luni de învăţat,stres,emoţii.Învaţaţi din greşelile altora.Sunt şi variante de cazare în Bucureşti care nu sunt foarte scumpe.În noiembrie eu mi-am închiriat o garsonieră pentru o noapte(găsiţi pe net) care nu a costat prea mult(30 de Euro) şi a fost destul de draguţă,dar,cel mai important: am fost odihnită.Nu cred că este foarte indicat să va petreceţi noaptea dinainte de examen pe drum,s-ar putea sa regretaţi. SUCCES
De acest lucru mi-e mie frica:sa iau nota peste 7, dar sa nu fie suficienta pentru a intra.
Vorba unei prietene:trebuie sa iei 10 cu bataie spre 11#-o:O
la inm nu am dat niciodata.
Examenul din noiembrie mi s-a parut dificil, dar oricum nu ma asteptam la un examen usor.
termenul "dificil" e relativ. Am o prietena, fost colega de facultate- care a fost la exam in noiembrie 2008 si timp de o ora nu a reusit sa se adune, iar in martie 2009 a luat peste 9.Si e o tipa f. buna, licenta a luat-o cu 10 la facultate de stat in 2001, iar la facultate a avut numai note peste 8.
Ea a zis ca tine de concentrare si mai ales ....si de noroc...pe care daca nu il ai...trebuie sa muncesti mai mult.
Trebuie sa mentionez faptul ca in noiembrie au fost foarte multi factori care au influentat prestatia mea la examen, si cel mai important a fost faptul ca eram foarte obosita, am invatat pentru examen numai noaptea timp de 6 luni, in noaptea de dinainte de examen am dormit 3 ore, am condus masina pana la Bucuresti, am plecat de acasa pe la 4 dimineata, si......la examen eram extrem de obosita, nu puteam sa ma concentrez.... nu-ti recomand .
Am ajuns la concluzia colegilor de suferinta care spun raspicat ca trebuie sa fii odihnit.
Sper ca de data asta sa fiu odihnita.
Am hotarat ca pe 20 martie sa nu repet nimic, sa-mi petrec timpul cum imi place mie mai mult si mai mult de atat sa conduca un prieten masina astfel incat sa fiu odihnita la examen.
La tine care este situatia?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)