avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Eu astazi am terminat oficial de invatat! La inceputul lui februarie mi-am facut un plan de recapitulare de care m-am tinut cu sfintenie si intr-un final am reusit sa finalizez toata materia. Mi-am jurat ca nu voi mai invata pana in ultima zi deoarece nu fac decat sa ma obosesc teribil, sa-mi fac rost de o stare de nervozitate insuportabila iar la examen sa fac ce am facut data trecuta (in 2007 am incercat la INM) -adica sa nu ma pot concentra si sa fac greseli prostesti. Asa ca gata, eu am terminat si ce-o fi o fi! Cu Dumnezeu inainte! Succes tuturor! :thumbup:
Si eu am terminat de repetat.#-o
Astept niste carti cu teste grile si le mai fac si pe acelea, ma mai uit un pic pe subiectele care s-au dat la CEDO si gata....astept spanzuratoarea.=D>

Cu D-zeu inainte, cum ar spune bunica mea!
Stie careva unde se va tine examenul: la Politehnica sau la Academia de politie?
..........sau la dimitrie cantemir .........?
vom afla pe la mijlocul saptamanii viitoare .....
sub aspectul asta nu se grabesc deloc sa anunte .............
felicitari celor care au treminat de parcurs materia ....... v-ati incadrat perfect .........
bafta !
camicris a scris:

Si eu am terminat de repetat.#-o
Astept niste carti cu teste grile si le mai fac si pe acelea, ma mai uit un pic pe subiectele care s-au dat la CEDO si gata....astept spanzuratoarea.=D>

Cu D-zeu inainte, cum ar spune bunica mea!

evident esti FEMEIA FANTASTICA....=D>
in DOAR 3 luni: sa inveti tot, sa repeti tot, sa faci atatea grile.....:clapping:

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)