avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Oare nu se intampla minunea sa ne lase cu codurile?
Karmina, tu cum te descurci?
Eu terbuie sa ma apuc de cedo si organizare si trebuie sa mai repet si la proc. civil si civil.

obosita, obosita, obosita...:((
dar merg mai departe...:dance:
bafta tuturor!
:luck:
Cum adică aţi terminat de învăţat? Ce glumă este şi asta? Indiferent cât de mult/bine v-aţi fi pregătit, aici e ca la atletism, trebuie să tragi până în ultima clipă, să forţezi inclusiv pe ultima sută de metri. Eu nu am terminat de învăţat şi chiar dacă ar fi fost aşa tot nu mă odihneam. În consecinţă voi învăţa până în ultimul moment chiar dacă voi fi mort de oboseală în timpul examenului. Mă odihnesc după ... :D
buna si ms ptr raspunsurile legate de punctaj.
si eu invat pana in ultimul moment. am repetat din urma de o suta de ori, fara exagerare, dar tot sunt unele lucruri pe care le uit, asa ca nu pot sa zic ca le-am insusit. si la licenta am facut la fel, am invatat pana la 3-4 dimineata si a doua zi am fost fresh, cred ca din cauza adrenalinei.
si eu as vrea sa ma odhnesc, dar ma simt vinovata.
in schimb, e bine si sa ai mintea linistita la examen, dar fiecare are metoda lui de invatat.
bafta tuturor.
Ultima modificare: Vineri, 12 Martie 2010
anais_anais, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)