avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura 2010

Stie cineva daca s-a stabilit data pentru admiterea de anul acesta?
Cel mai recent răspuns: cip3118 , utilizator 11:38, 8 August 2010
Eu am sansa sa stau acasa, in concediu.
Si am rezervat cam 10 ore pe zi pentru invatat.
Dar, nu pot sa spun ca stiu totul perfect, departe de mine gandul asta.
Eu am facut tot ce-am putut pentru examenul asta, daca nu se poate asta e, mai incerc si in noiembrie.Mai ales ca sunt in concediu pt cresterea copilul pana la 1 noiembrie.
=D>
anais_anais a scris:

buna si ms ptr raspunsurile legate de punctaj.
si eu invat pana in ultimul moment. am repetat din urma de o suta de ori, fara exagerare, dar tot sunt unele lucruri pe care le uit, asa ca nu pot sa zic ca le-am insusit. si la licenta am facut la fel, am invatat pana la 3-4 dimineata si a doua zi am fost fresh, cred ca din cauza adrenalinei.
si eu as vrea sa ma odhnesc, dar ma simt vinovata.
in schimb, e bine si sa ai mintea linistita la examen, dar fiecare are metoda lui de invatat.
bafta tuturor.
Eu sunt acum in faza de repetat. Dar la fel ca si tine, oricat asa repeta, tot am senzatia ca mai am niste lacune. Oricat ai invata, niciodata u poate spune cineva ca a terminat.Cred ca daca as sta ca sa ma relaxez, as avea senatia ca pierd timul si m-as simti vinovata pentru ca nu am facut tot posibilul ca sa reusesc. Eu repet pana vinewri, fac grile, spete cat pot si doar sambata o sa ma opresc
camicris a scris:

Eu am sansa sa stau acasa, in concediu.
Si am rezervat cam 10 ore pe zi pentru invatat.
Dar, nu pot sa spun ca stiu totul perfect, departe de mine gandul asta.
Eu am facut tot ce-am putut pentru examenul asta, daca nu se poate asta e, mai incerc si in noiembrie.Mai ales ca sunt in concediu pt cresterea copilul pana la 1 noiembrie.
=D>

Eu am lucrat tot timul si ma trezeam la 4 jumatate-5 dimineata, inatam pana la 7, mai citeam si la servici si dupa-masa cand ajungeam acasa mai invatam d ela 5 la 10. Asa a fost ultimul meu an si jumatate. Si oboseala incepe sa se resimta. Dar nu ma dau batuta pentru ca daca voi reusi, satisfactia va fi enorma. Si daca nu voi reusi, ce? Mare lucru...O iau de la capat
dupa ce repetati voi? aveti idei scoase de voi sau dupa carti de sinteze, dupa coduri?
sunt la capitolul spete dpenal si procesual penal.
Daca dau decat nr. articolele fara sa dea un indiciu din continut...m-au facut praf.
Cred ca mai fac o vizita Bucurestiului si in noiembrie#-oX-(

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura ianuarie 2013 gabonne8107 gabonne8107 Oare se mai sustine o sesiune pentru cei cu vechime 5 ani in cursul lunii februarie 2013, dupa cum tot circula zvonuri? (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2008 Florin Dieac Florin Dieac am auzit din surse neoficiale ca examenul de admitere de anul acesta -2008, proba grila eliminatorie ar fi pe 14 august 2008.Poate sa-mi mai confirme ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)