Fantastic ! Nici acum nu vedeți ceea ce văd instanțele de judecată, nu vedeți ceea ce vede Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.
De altfel refuzați să vedeți ceea ce văd toți ceilalți.
Am să vă răspund la veșnica dilemă care vă frământă printr-un fragment din răspunsul lui BogdanGri :
„In cazul inchirierii clasice, pe termen lung, se creaza niste raporturi stabile intre chiriasi si ceilalti vecini, chiriasii devenind practic parte a comunitatii. Astfel, anumite comportamente antisociale pot fi evitate. Evident ca nu acelasi lucru se intampla in cazul inchirierii in regim hotelier.”
Acum sper că v-ați lămurit.
În privința Hotărârilor instanțelor de judecată (chiar dacă nu reprezintă izvor de drept):
- când sunt atât de multe care ne contrazic convingerile personale este timpul să lăsam steagul jos, nu să le considerăm ridicole.
Altfel riscăm să devenim noi ridicoli.
PS. Nu a spus nimeni că nu se poate închiria în regim hotelier locuința din condominiu, ci doar că trebuie îndeplinite anumite condiții impuse prin acte normative în vigoare cu privire la acordul vecinilor direct afectați și al asociației de proprietari având în vedere schimbarea destinației locuinței.
Dacă nu se obține acordul vecinilor direct afectați și al asociației de proprietari, proprietarul are posibilitatea închirierii locuinței pe termen lung, situație în care neschimbându-se destinația locuinței nu are nevoie de nici un acord.
latka a scris:
:
Deci, de ce ar fi aia de închiriază pe termen mai lung altfel, decât cei ce închiriază pe termen scurt ? Așa-i ca nu știți ce sa spuneți? Ca si instantele dealtfel. :)))