Nu va suparati, dar nu va deranjeaza ca sunt doar niste afirmatii nedovedite, ce postati dvs. atit din hotaririle instantelor, cit si din zicerile MAT ?
Sa luam pe rind ultimele "axiome" :
1. „Activitățile turistice desfășurate în cadrul unor unități aflate în locuințe de tip condominiu pot afecta viața cotidiană a locatarilor."
Exista vreun studiu amanuntit, cu date statistice care ar demonstra asertiunea de mai sus ? Nu.
2. "Blocurile de locuinte nu sunt hoteluri.
Da, sunt blocuri de locuinte, e nedemonstrat ca daca sunt citeva locuinte inchiriate pe termen scurt, se transforma blocul in hotel.
3. "Spre exemplu, acel vecin cu pereți comuni este direct afectat de zgomotul care ar putea fi făcută de turiști în timpul orelor de odihnă”.
Dar exista vreun precedent masurat statistic ca asa se intimpla ? "Ar putea" indica o probabilitate, nu o certitudine, adica drobul de sare din povestea lui Creanga.
Tocmai, ca am lecturat cu atentie, absolut tot ce ati postat si nicaieri nu e argumentat, cu dovezi, absurdul asertiunilor gen "inconvenientele de ordin practic pe care cazarea în regim hotelier le poate genera pentru restul locatarilor".
Nu e nimic cert, totul se invirte pe tarimul probabilitatilor, astea nu sunt
dovezi, o instanta trebuie sa nu aiba dubii cind da o hotarire. Iar hotaririle fara probe certe....
In dubio, pro reo, ati auzit de asa ceva ?
In dubio pro reo este o expresie latină care exprimă principiul juridic conform căruia, îndoiala (de exemplu, din cauza insuficientelor probe) acuzatorului, devine favorizantă inculpatului(d) sau persoanei acuzate (reo).