avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Au aparut postete si grilele si baremele pe site-ul CSM-ului!!!

[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 26 August 2010
ContSters19541, utilizator
Si eu astept sa se posteze grilele ca sunt tare curioasa.
In alta ordine de idei, Camicris draga poti sa-mi spui si mie te rog unde e comunicatul ala al CSM cu posturile vacante, ca nici daca imi mai pun o pereche de ochelari nu-l gasesc.:wassat:
Laelia a scris:

In alta ordine de idei, Camicris draga poti sa-mi spui si mie te rog unde e comunicatul ala al CSM cu posturile vacante, ca nici daca imi mai pun o pereche de ochelari nu-l gasesc.:wassat:

[ link extern ]

au aparut grilele si baremele!!
Ultima modificare: Joi, 26 August 2010
ContSters19541, utilizator
Laelia a scris:

[ link extern ]
la aparitii recente, in dreapta paginii, legat de concursul de admitere la INM
Si eu vreau sa ma autoevaluez, chiar sunt curioasa ce o sa fac.
mai am si eu procedura civila, CEDO si organizarea le voi citi ca pe o poveste, asa am facut si data trecuta si am reusit 4 intreb din 5.oricum nu o sa mai am timp de ele, sper sa reusesc sa repet toata materia.ca si alte mamici ma lupt cu cel mic, invat noaptea si la naiba se apropie si data la care tb sa incep serv, sper ca exam sa fie in noiembr.spor si putere de invatat la toti!

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)