avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
procedura penala e clar CRIMINALA.
Il citesc si pe Neagu o data, dupa care ma axez pe cod si practica ICCJ.
pana acum INCOMPATIBILITATEA si CAILE DE ATAC IMPOTRIVA ACTELOR PROCESUALE PRIN CARE SE DISPUNE AUPRA LUARII, REVOCARII SAU INCETARII DE DREPT A MAS. PREVENTIVE m-au facut praf.
are dreptate ZZ-man cu privire la cei care acum s-au apucat de invatat pentru prima data-nu neglijati doctrina.Are si ea pct. ei forte.
Dar, cititi in principal autorii agreati, unde nu intelegeti, consultati si alti autori, dar nu va omorati timpul cu o gramada de carti.
Eu am luat aceasta decizie, dupa cum am mai spus si ma repet, dupa ce am patit-o eu insami.
spor la invatat.
carmen_miron a scris:

Zz-man multumim, eu deja am descarcat. Referitor la grilele lui Boroi, care mai exact?

Pai, Boroi are urmatoarele grile scoase:
La proces civ cursul cu Ciobanu care are la sf. grile si cartea scoasa cu Gabriela Raducanu "Teste grile si spete pentru examene", ed. Hamangiu.Atentie cartea nu are rezolvarea spetelor!#-o
La civil are cursul selectiv impreuna cu Liviu Stanciulescdu s.a. care, la fel, are la sf grile si
"Drept civil.P. gen-Explicatii teoretice, spete si grile"-ed Hamangiu
"Dr. civ. Dr. reale principale-Note de curs.Jurisprudenta relevanta.Spete. Teste grila."
cam asta am gasit eu.
ZZ-MAN !!!
Metoda aplicata de tine este ceea ce urmaresc si eu de ceva timp si chiar am reusit partial.
Iti multumesc pentru munca depusa, in primul rand pentru tine si mai apoi pentru ca ai impartasit si cu noi aceste materiale. =D>=D>=D>
Păi la Boroi spre exemplu Cursul selectiv pentru licenţă (alături de alţi 3 autori) are cele 500 de grile la civil. Iar la procedură civilă nu mai reţin exact dacă e tot alături de altcineva sau singur.
zz-man multumim mult, esti un coleg si prieten adevarat! =D>:)
Din pacate, eu nu pot descarca, nu stiu de ce nu merge, poate ma poti indruma. .:(
carmen_miron, esti draguta sa-mi spui si mie cum ai reusit sa descarci? Doar cu un click? La mine nu merge.:(

Mult succes in continuare zz-man! :luck:

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)