salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Aşa este, materialul intitulat "Jurisprudenţa completă ÎCCJ 2002-2009" pe care l-am pus pe net a fost citit de 7 ori, cu tot ce e scris acolo. Nu am citit textul integral nici la ril-uri, nici la alte hotărâri, bazându-mă strict pe culegerea mea de jurisprudenţă. De altfel era şi greu să citesc texte integrale, întrucât tot ce am adunat reprezintă probabil în jur de 1500 hotărâri, chiar sintetizate. Dacă m-aş fi lungit cu studiul textelor integrale ale hotărârilor aş fi diluat pregătirea şi nu cred că mai aveam timp să trec de atâtea ori prin material şi implicit să îl conştientizez mai bine, iar în final nu ştiu dacă rezultatul ar fi fost pozitiv.
Astazi se da ex de promovare în funcţii de execuţie pt. jud si proc. Mai ca as baga mana in foc ca un sfert din subiectele astora le gasim si la examenul din toamna. Chiar sunt curios ce subiecte le-au cazut.
Aceasta chiar că este o întrebare grea întrucât nu cunosc răspunsul. Majoritatea celor care au intrat acum au folosit totuşi metoda clasică de a învăţa, citind după mai mulţi autori. Cred că studiind postările lor grupate la threadul "admitere magistratură 2010" te vei lămuri mai bine. Aş posta cu dragă inimă autorii, nu mi-ar fi greu, dar chestia este că eu am încercat să elimin "autorii", nestudiind după ei. Decât să spun o prostie şi să îndrum greşit mai bine mă abţin, mie plăcându-mi în general să public lucruri verificate şi mai puţin simple ipoteze care prin natura lor sunt incerte.