salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
speta
actiune - somatie de plata
In cursul judecatii moare debitorul, se introduc in cauza mostenitorii care desi legal citati nu se prezinta la proces Este admisibila actiunea contra mostenitorilor avand in vedere ca acestia sunt continuatorii autorului lor? Vor putea ei sa fie obligati prin sentinta la plata debitului?
Buna, tuturor !
Incerc si eu acum pentru prima data dupa mult timp, am mai dat in 2000 si in 2001 la INM, dar n-am intrat, intre timp am trecut de 5 ani vechime ca si consilier juridic si m-am hotarat sa incerc din nou.
O intrebare pentru cei care au ceva experienta in ale inscrierilor, ma intereseaza declaratia pe propria raspundere ca nu sunt intreruperi in activitate
1. trebuie autentificata cumva la notar sau e suficient sa fie scrisa de mana ?
2. am la activ 2 suspendari pe motiv de concediu crestere copil, cf. art. 51 lit. a CM, care apar inscrise in carnetul de munca, dar si concediile prenatale si postnatale aferente, care nu apar mentionate nicaieri, dar reprezinta suspendari de drept, cf art. 50 lit. a CM (asa numitele concedii de maternitate). Le trec in declaratie ?
Rog, daca se poate, raspuns urgent, ca maine ma inscriu !
Bafta tuturor !