salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
In general incheierile de admitere sau respingere a probelor au caracter preparator.
Este adevarat ca asupra unei probe incuviintate nu se poate reveni decat motivat si daca proba a devenit neconcludenta sau inutila , dar acest aspect nu o face sa fie o incheiere interlocutorie. cel putin asa zice in codul adnotat facand referire la niste decizii mai vechi.
daca are cineva alta parere sau decizii mai noi sunt interesata si eu de acest aspect.
mie nu-mi mai arde de nimic.:((
am ajuns cu cea mica la urgenta,au vazut-o 3 pediatrii si fiecare cu tratamentul lui.
iar acum, Timi nu ma mai scapa din ochi.nu pot sa fac nimic.vrea sa stea la mine in brate si sa-i citesc povesti.
asa ca azi si maine, daca resusesc voi citi CEDO, care nu necesita f. multa atentie
iata o idee:ii citesc din CEDO si ii zic ca sunt povesti....cu monstriiX-(
sa aveti spor!
In general incheierile de admitere sau respingere a probelor au caracter preparator.
Este adevarat ca asupra unei probe incuviintate nu se poate reveni decat motivat si daca proba a devenit neconcludenta sau inutila , dar acest aspect nu o face sa fie o incheiere interlocutorie. cel putin asa zice in codul adnotat facand referire la niste decizii mai vechi.
Asa ma gandeam si eu, dar acum nu mai inteleg nimic!!!!! De fapt, am o zi proasta, sunt extrem de tulburata, panicata, nu sunt in grafic, parca mi-a luat Dumnezeu mintile, nu ma pot concentra, am impresia ca am invatat degeaba, parca nimic nu mai stiu!!!! Oare cand trece ...?! ... da' mai trece ...?! ....
In legatura cu art 168 C pr. pen
Am inteles ca impotriva ordonantei procurorului cu privire la masura asiguratorie luata in cursul urmaririi penale, se poate face plangere in conditiile 275-278 la procurorul ierarhic superior.
Daca masura asiguratorie a fost luata de instanta prin incheiere aceasta poate fi atacata cu recurs.
Dar daca procurorul a luat in cursul urmaririi penale masura asiguratorie si intre timp cauza a ajuns la instanta de judecata, tot la procurorul ierarhic superior se introduce plangerea?