Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Bravo, am vazut ca au si grile. Va trebui sa le procur si eu pentru ca momentan nu am decat Drept civil. Partea generală. Persoanele Ediţia a treia, revizuită şi adăugită Gabriel Boroi.
Eu nu m-am apucat inca de civil dar urmeaza. E destul de multa materie dar civilul dupa parerea mea cam face diferenta la examen.
Spor la invatat sa aveti !!!
Camicris, ce carte ai la civil, cumva asta: Drept civil. Curs selectiv pentru licenţă. Teste grilă. Ed. a 4-a Gabriel Boroi, Liviu Stănciulescu, Adriana Almăsan, Ioana Pădurariu de la Hamangiu ???
Carmen_Miron tu ce carte ai pentru ca am impresia ca aveti carti diferite iar eu nu am nici una din cele aratate de voi. Cumva Drept civil. Partea generală Explicaţii teoretice, speţe şi grile Gabriel Boroi, Mona Maria Pivnicieru, Tudor Vlad Rădulescu, Lucia Irinescu ???
Multam anticipat doamnelor ?
Apropo ia uitati o grila
In cazul in care contractul sinalagmatic e anulat dupa ce ambele parti si-au executat prestatiile, actiunea prin care se solicita restituirea prestatiilor se va intemeia pe:
a) - contractul desfiintat:
b) - imbogatirea fara just temei
c) - plata nedatorata
Suspectez o greseala de tiparire la rezultat si vreau sa vad si parerea voastra :D