Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Activitate Corina Capotã

Activitate Corina Capotã

Ce motiv temeinic poate exista pentru un copil in varsta de 3 ani?

Exista varianta casatoriei si adoptiei copilului dv. de catre noul dv. sot cu acordul tatalui copilului.
Art. 17 alin. 8 din Legea nr. 196/2018 prevede: "Acordul de asociere şi statutul asociaţiei de proprietari, actualizate, se depun de către preşedintele asociaţiei de proprietari, ori de câte ori sunt modificări, la judecătoria în a cărei rază teritorială se află condominiul."
Mergeti in audienta la Primar.
Răspuns la discuția Ce se întâmplă?
In primul rand, persoana va fi cercetata in cursul urmaririi penale care se va finaliza cu o solutie de clasare, de renuntare la urmarire sau Rechizitoriu pentru trimiterea in judecata a inculpatului.
In cursul judecatii, pe baza probelor administrate in cursul urmaririi penale si a celor care au fost administrate in fata instantei, judecatorul va decide condamnarea sau nu a inculpatului.
Avand in vedere ca este la prima abatere, numai procurorul va decide in faza urmaririi penale sau judecatorul in faza cercetarii judecatoresti, daca aceasta circumstanta atenuanta - lipsa antecedentelor penale - pot conduce la o condamnare sau nu.
Va recomand sa apelati la serviciile unui avocat.
Trebuie sa se prezinte personal la ghiseu impreuna cu actele de proprietate ale locuintei si actul de identitate unde va da declaratia de luare in spatiu.
Va recomand sa apelati la serviciile unui avocat care, in urma studierii clauzelor contractului, va alege cea mai buna varianta pentru apararea intereselor dv.
Aveti nevoie de autorizatie pentru intrare in legalitate a demolarii. Nu mai puteti obtine autorizatie de demolare deoarece demolarea a avut deja loc. Pana nu radiati din cf vechea constructie pe baza autorizatiei de intrare in legalitate a demolarii nu veti putea intabula noua casa aflata pe acelasi amplasament. Actele pentru intrarea in legalitate a demolarii sunt identice ca pentru demolare. Daca nloua casa nu a fost edificata pe amplasamentul celor doua constructii demolate nelegal, conditionarea obtinerii autorizatiei de demolare a celor de la primarie nu este legala.