avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Activitate doradragan

Activitate doradragan

Răspuns la discuția punct lucru
la ORC si FINANTE
Răspuns la discuția functionare casierie
Lege nr. 22 din 18/11/1969

privind angajarea gestionarilor, constituirea de garanţii şi răspunderea în legătură cu gestionarea bunurilor agenţilor economici, autorităţilor sau instituţiilor publice
[ link extern ] /

dar cine o aplica?
Răspuns la discuția REF PFA CAEN 4618
nu prea cred va recomand strategia corespondenta ON LINE evitati calatoriile decat daca justificati contracte incheiate si incasari imediate, sau asumati va cheltuieli nedeductibile fiscal.
daca aveti SRL-da, daca nu ca orice ProFesie libera contracte de asigurator.
Răspuns la discuția impozit profit firma suspendata
sa platiti amenda ce sa faceti!
infiintati SRL in ROMANIA dar in FRANTA deschideti sucursala sau reprezentanta cu salariatii din FRANTA ca sa realizati venituri:)) , ca firma nou infiintata nu obtineti formularul E101 in Romania.
primul pas declarati postul vacant la somaj, preluati CV-uri, interviu si acte necesare angajarii: certificat medical apt de munca -medicina muncii, cazier judiciar barbati, acte studii si CONTRACTUL DE MUNCA semnat pe urma se depune revisalul on line , nu uitati instructajul OBLIGATORIU-accidente de munca, riscuri profesionale.

ATENTIE un ispector resurse umane face doar salarizare respectiv secretarul angajatorului in domeniul resurse umane, nu poate face interviul si nu raspunde de organizarea si conducerea salariatilor, de aceea va recomand un ECONOMIST LICENTIAT sa aveti parte si de consultanta fiscala.
Răspuns la discuția 2 puncte de lucru
vasilemihaela23 a scris:

Buna ziua! Am si eu o nelamurire. Avem un spatiu comercial inchiriat unde avem deschis punct de lucru. Acest spatiu comercial vrem sa-l impartim in doua si sa deschidem 2 puncte de lucru la aceeasi adresa pentru a ne putea desfasura legal activitate in continuare.(trebuie sa desfasuram cate o activitate in fiecare punct de lucru in parte)
Se poate sa deschid doua puncte de lucru la aceeasi adresa pe aceeasi societate daca le delimitez (hasurez) pe schita, si le denumesc Corp A si Corp B avand in vedere ca am doua intrari in spatiu.
O sa inchid punctul de lucru actual si concomitent deschid 2 puncte de lucru unul in Corpul A si unul in Corpul B pe aceeasi societate.
Este posibil acest lucru?Se accepta la Registrul Comertului?

Multumesc!


de ce va complicati in contract de inchiriere se mentioneaza suprafata si anexa este EXTRASUL DE CARTE FUNCIARA, sunt care inchirieaza camera si firma ei cum se descurca! simplu suprafata si actele.
Răspuns la discuția decl 112
sincer eu nu inteleg ce se intampla eu depun direct la BUCURESTI electronic si nu am probleme ceilalti cu CD se plang, de ce? aceiasi zi acelasi program de contabilitate cum se poate explica acest fenomen tehnic?
7810-managementul resurselor umane atestat de ITM obligatoriu
7830 -salarizare liber deocamdata:))