avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Activitate ticut

Activitate ticut

faceti contestatie si veti avea sanse de reusita 0!!! vorbesc din proprie experienta!
sau iti zic eu cum fac politistii...PRACTIC...
iti trimit prin posta recomandata, tu nu o ridici, se intoarce la ei cu mentiunea "avizat lipsa domiciliu", nu se duce nici dracu sa iti lipeasca pe usa blocului pv de afisare, DAR...trimit amenda direct la circa fiscala de care apartii! si cand vrei o hartie de la primarie...surpriza...ai de platit si amenda, sau, mai rau...te trezesti cu poprire! deci bafta!.
PS...nici un organ al statului nu respecta legea si procedurile, pentru ca tu(cetatean) esti cel care alearga si cheltuie bani pentru orice tampenie si hartie aiurea facuta de ei!!
Răspuns la discuția nepredare permis auto suspendat
stie cineva prin ce lege s-a abrogat art 121 din OUG 195/2002???
PUTETI CONDUCE LINISTIT! nu permisul se suspenda, ci DREPTUL DE A CONDUCE!!! asadar, la orice verificare se poate constata ca dreptul de a conduce este suspendat sau nu, si nu plasticul ala mic si portocaliu! mare atentie la calculul zilelor de suspendare! in cel mai rau caz veti lua amenda pentru lipsa actelor!!! stima!
intr adevar, perioada de suspendare curge din momentul ramanerii definitive a hotararii judecatoresti+30 zile bonus daca nu il predati in 15 zile de la aceasta data!insa pentru viteza in localitate nu se sustine test!
Răspuns la discuția predarea carnetului la politie
nu, puteti sa nu il predati! fara batai de cap si de covor! insa luati 30 de zile bonus! si apoi, dupa expirarea perioadei de suspendare+bonusul puteti circula linistit. alegerea va apartine. stima
Răspuns la discuția drumuri publice
DRUMUL FORESTIER NU ESTE DRUM PUBLIC! oug 195 reglementeaza circulatia pe drumurile PUBLICE!!!

Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice - Modificată şi completată prin O.U.G. nr.63/2006 publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr.729/20.09.2006

IN CONCLUZIE NU VA POATE LUA NIMENI PERMISUL PENTRU ASA CEVA!!!
Răspuns la discuția permis retinut
foarte corect. pentru nepredarea in termen a permisului se mai adauga inca 30 de zile bonus. insa perioada de suspendare incepe din momentul ramanerii definitive a hotararii judecatoresti(art 209 al 3)+15 zile. asta inseamna ca dupa perioada de suspendare+30 zile bonus+15 zile("perioada de gratie") permisul reintra in perioada activa si se poate circula fara probleme!!! si ca raspuns la intrebare..NU, NU ESTE LEGAL ceea ce fac cei de la militie! audienta la comandant poate fi o solutie, insa inarmati-va cu multa rabdare! stima!
daca perioada de suspendare a expirat, permisul poate sa mai ramana la ei pana vi se face legalizarea! in acest timp puteti circula linistit, singura grija fiind o amenda pentru ca nu aveti actul asupra dvs!(cazul nefericit). in cazul fericit in prima zi dupa expirarea suspendarii permisul reintra in perioada "activa" si la orice verificare el apare valid. prin suspendare practic se suspenda dreptul de a conduce, nu plasticul ala portocaliu! multa bafta!
cam cati km pe luna faceti tovarase awbdan de aveti parerea asta despre proiectoare? in ce conditii circulati cu masina? cat de des va orbesc cei care au faza scurta reglata prea sus sau prea puternic fata de cei care merg cu pozitii+proiectoare?