avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Activitate Ilie Stanica

Activitate Ilie Stanica

Răspuns la discuția Termen prescriptie
se calculeaza de la data recunoasterii, nu de la data initiala
este dreptul partilor sa dispuna in legatura cu obligatiile lor! cata vreme impozitul se va plati, autoritatea fiscala nu va face opozitie in legatura cu cine plateste!
in cazul descris nu vad nici o deturnare de fonduri, nici furt,cat despre prostie nici atat.
Răspuns la discuția Plata taxei Radio TV
daca nu detineti receptoare (radio, TV) pe firma
daca nu vi se probeaza ca utilizati serviciile radio TV
NU platiti
cauza a fost judecata
vezi aici:
www.avocatnet.ro/content/art...
Răspuns la discuția Stabilirea costului unui produs
ati omis in planul de afaceri sa luati in considerare serviciile unui contabil.sfatul meu este sa consultati unul. sunt detalii care pot fi lamurite alaturi de un specialist.
Răspuns la discuția Prescriptie datorie
cred ca scadenta intregului este in 2018... faptul ca nu s-au achitat rate intermediare nu presupune prescriptia intregului!
raspund da, poate fi executat!
Răspuns la discuția Factura storno
v-am spus:- factura de retur! factura se storneaza atunci cand operatiunea nu mai are loc...in aceasta situatie transferul s-a realizat, din motivele pe care le-ati enuntat si urmare a unei intelegeri amiabile, produsele se returneaza...deci se vor factura de catre partener .
daca sunteti platitor de TVA atunci TVA nu este parte a valorii, ci o taxa pusa pe valoare... deci, orice baza de calcul in sensul celor prezentate exclude TVA!!
daca sunteti neplatitor de TVA, atunci sunteti consmatorul final - cel care suporta TVA si in acest caz TVA este parte a valorii, caz in care baza de calcul in sensul celor prezentate mai sus include si TVA
Răspuns la discuția Datorie prescrisa
ignorati, altfel puteti cadea in capcana sa faceti un gest de recunoastere a datoriei, caz in care termenul de prescriere incepe sa curga din nou