avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
Ai putea sa imi spui de pe ce site-uri ai comandat?
serpico a scris:

Vreau sa va recomand o carte de grile. Mie mi a placut, zic ca sunt mai aproape de boroi la civil
[ link extern ] /

Ai putea sa incerci si la anticariate dar acolo nu se gasesc ultimele editii ale cartilor.
Spor la invatat .
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Septembrie 2010
adrian_t87, utilizator
Adrian_t78, nu vad sensul de a ne muta discutiile de colo-colo. :D
e mai interesant aici pe forum :P
adrian_t87 a scris:

Buna seara
A creat un grup de discutii in legatura cu admiterea
[ link extern ] /
pentru a apartine de grup aveti un buton in dreapta ,verde sau albastru Join This Group!
Va astept sa discutam inclusiv acolo . Nu doresc ca dezbaterile de pe acest forum sa se mute acolo , eu consider ca sunt doua moduri diferite in care putem interactiona fiecare cu avantajele sale .

Spor la invatat .

pai daca nu doresti .......nu-le mai posta ,ii pacat sa ne imprastiem.
stiu pe cativa care sunt pe acest site din 2005, cred, sper sa nu gresesc .
atunci doar ma uitam nu participam la dezbateri.
n-o lua in nume de rau dar NU mai incerca .
am vazut ca si pe inm 2010 ai incercat "sa recrutezi".

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)