avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
vax a scris:

(editare, dat fiind ca mesajul scris de aaduta la care am raspuns a fost inlocuit cu totul)
Nu cred ca are are vreo relevanta faptul ca unul din candidati a fost coautor la o carte alaturi de un membru al comisiei.

Daca in cazul meditatiilor se poate argumenta un interes direct cu privire la rezultatul candidatului, in cazul unei relatii de colegialitate nu vad astfel de argumente. In special in cazul respectivului profesor.

Eu cunosc persoane care au facut meditatii la profii care fac subiectele. meditatia te poate ajuta sa te canalizezi pe o anumita problema, pe un anumit fel de gandire. Iar la drept meditatiile cred ca sunt in genul: ti se dau 100 de grile sau mai putine dintr o anumita zona, le faci apoi le verifica si le poti lua pe cele pe care le ai gresit sau pe cele la care te ai chinuit si ti le explica de ce sunt asa. Un alt ajutor pe care ti l poate da meditatorul este ca nu te lasa sa inveti tot felul de tampenii ci iti arat problemele esentiale. ganditi va cat ati invatat la penal si procedura penala mult, si tot v a rupt cu intrebarile date. dar daca faci meditatie cu unul care iti spune, cum le spune celor de la inm, ca la legitima aparare nu stiu ce, la arestare preventiva e important nu stiu ce etc.
in legatura cu doamna coautor vreau sa spun ca nu ii este interzis sa participe, dar ideea e ca nu pleaca cu aceleasi sanse ca noi toti. a fi asistenta lui boroi e ca si cum ai face meditatii cu el. nu e nimik rau in asta. atata ca ea e mai pregatita, pt ca stie deja cum le gandeste boroi.
Ultima modificare: Vineri, 3 Septembrie 2010
ContSters40514, utilizator
Vreau sa va recomand o carte de grile. Mie mi a placut, zic ca sunt mai aproape de boroi la civil
[ link extern ] /
Multumesc foarte mult. O comand si eu.
Intrebare intrebatoare: Aveti idee daca aceste carti despre care tot se vb aici se pot gasi la Biblioteca sau trebuie sa mi le comand pe toate?
Daca va juta cu ceva eu sunt din baia mare, poate mai sunt pe aici care is din zona..

astept raspunsurile voastre.
Eu mi-am cumparat tot ce am prins. Daca nu intru la INM 2011 fac un foc de tabara de se vede pana la Baia Mare.#-o

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)