avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
Acu ma bag si eu in seama sa zic asa.. Chestia cu meditatiile nu ii chiar o prostie, avand in vedere faptul ca cei care ofera meditatii au trecu pe aici. Eu nu-s de parere ca tre sa invete cu tine, dar cred ca ok sa te indrume spre anumiti autori, tratate sau sa te ajute sa intelegi anumite chestii de care nu te prinzi.
Eu va urez succes tuturor si mult spor la invatzat!
Ultima modificare: Vineri, 3 Septembrie 2010
zongu, utilizator
Adevarul este ca uneori ai nevoie de cineva care sa te ajute sa vezi unele lucruri si din alta perspectiva. Aici intervin meditatorii. Dar, daca tu nu reusesti sa retii materia si daca nu poti sa faci corelatii intre diferitele institutii de drept fara ajutor degeaba iti cheltui banii.
Poate ca daca ai face meditatii cu profesorii care fac subiectele...:))
~ Conținut șters la cerere ~
Cum stati cu invatatul?
Merge?
Eu am inceput cu penalul.;)
Ultima modificare: Vineri, 3 Septembrie 2010
aaduta, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)