avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
Eu am Neagu si Crisu. Personal ma "impac" mai bine cu Neagu.
Poate s-a mai pus intrebarea insa am nevoie sa stiu sigur: examenul de anul viitor la INM se va da tot din codurile vechi?
xyzt a scris:

Poate s-a mai pus intrebarea insa am nevoie sa stiu sigur: examenul de anul viitor la INM se va da tot din codurile vechi?

E mai mult decat imposibil sa se dea dupa noile coduri! In cel mai fericit caz, acestea vor intra in vigoare imediat dupa ce dam examenul pt inm. Si eu imi faceam griji in privinta asta, pana am pus cap la cap toate declaratiile oficiale si posibilitatile legislative si am ajuns la concluzia ca in perspectiva sustinerii examenului de la anu`, raman valabile actualele coduri. Bafta!
Laura2626 a scris:

aaduta a scris:

Cum stati cu invatatul?
Merge?
Eu am inceput cu penalul.;)

Buna aaduta,
Eu am inceput cu Civilul...de mers...merge, in unele zile mai bine, in altele mai prost, depinde de zi, de oboseala si de alte treburi pe care le am de terminat.
P.S.: La focul de tabara te ajut si eu, sa se vada mai bine=D>
Spor !

Si eu tot cu penalul am inceput, merg in paralel si cu procesualul penal! In felul asta nu risc sa ma plictisesc dupa cateva ore, alternez mereu :)

Fetelor, treceti`ma pe lista pt eventualul foc de tabara, am cam o juma` de curte de carti, vreau sa se vada focu` si de la valcea:D

Spor in tot ce faceti!
:offtopic: Interventie moderator
@ karmen_monica

Postarea mai multor mesaje consecutive in aceeasi discutie este considerata o incalcare a Regulamentului Forumului. Daca aveti mai multe lucruri de spus, puteti folosi functia de editare a mesajului anterior.

Incalcarea Regulamentului se sanctioneaza in prima faza cu avertisment, care va fi public si se va posta de catre administrator / moderator in sectiunea de anunturi oficiale a forumului. Abaterile repetate pot duce la inchiderea contului (banare), temporara sau definitiva.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Septembrie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)