avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
aaduta a scris:

Cum stati cu invatatul?
Merge?
Eu am inceput cu penalul.;)

Buna aaduta,
Eu am inceput cu Civilul...de mers...merge, in unele zile mai bine, in altele mai prost, depinde de zi, de oboseala si de alte treburi pe care le am de terminat.
P.S.: La focul de tabara te ajut si eu, sa se vada mai bine=D>
Spor !
zongu a scris:

Intrebare intrebatoare: Aveti idee daca aceste carti despre care tot se vb aici se pot gasi la Biblioteca sau trebuie sa mi le comand pe toate?
Daca va juta cu ceva eu sunt din baia mare, poate mai sunt pe aici care is din zona..

astept raspunsurile voastre.

Buna zongu,
Nu stiu daca le gasesti la biblioteca (in Bucuresti le gasesti la Biblioteca Centrala Universitara si la cea a Facultatii de Drept). Problema este ca si daca le gasesti la biblioteca, anumite biblioteci nu te lasa sa le imprumuti, ci doar sa le consulti la fata locului(exemplul bibliotecilor de mai sus), ceea ce implica si schitele, plus statul efectiv la biblioteca.
O alta varianta ar fi aceea a xeroxului, sa gasesti pe cineva care le are si care este dispus/dispusa sa ti le imprumute pentru a le xeroxa...iesi oarecum mai ieftin. Si bineinteles ramane varianta comenzilor, pe care multi o folosim.
Spor la invatat!
In urma parerilor exprimate pe forum am luat decizia de a desfiinta grupul pentru a pastra unitatea discutiilor pe forumul acesta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Septembrie 2010
adrian_t87, utilizator
La procedura penala ce imi recomadati: Neagu sau Theodoru? Eu sunt in anul 3 si nu stiu care ar fi mai potrivita pentru a incepe sa invat procedura penala.
Anedis a scris:

La procedura penala ce imi recomadati: Neagu sau Theodoru? Eu sunt in anul 3 si nu stiu care ar fi mai potrivita pentru a incepe sa invat procedura penala.

citeste 10 pagini si vezi care iti place mai mult , care te face sa intelegi mai bine . Eu citesc din Neagu doar pentru ca mi se pare mai potrivit cu stilul meu .
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Septembrie 2010
adrian_t87, utilizator

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)