avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
Anedis a scris:

Intrebare legata de penal: am gasit carte a lui T. Toader, Culegere de probleme din practica judiciara pentru uzul studentilor, dar e din 2003, mai are rost sa o cumpar? A folosit-o cineva?

Prea mult ne intrebam daca anumite carti ni se par bune, daca le-a folosit cineva...daca... daca... daca... Si, dupa examen, ne plangem ca nu am invatat din cartile potrivite.
Orice ti se pare bun si ti se potriveste, e ok pentru invatat. Doar sa stii unde sa actualizezi in privinta cartilor mai vechi.
Salutare tuturor!

Eu am gasit ceva carti la Biblioteca dar nu toate crespund ca si an dupa bibliografia de pe aici.. Nu are nimeni ceva suporturi de curs sau carti in format electronic ca sa nu mai bagam atatia bani in carti degeaba?

P.S. Daca cineva care da ex e de prin zona Baia Mare si are carti cumparate il rog sa ma contacteze pe mail zongu_chi@yahoo.com

Multumesc anticipat si spor la in vatzat in continuare!
Paginile 96-98 de pe Forum admitere INM 2010
Dana multumesc mult pt ajutor:) raman vesnic indatorat:D

Daca mai aveti si alte manuale astept cu mult interes.

Numai bine!
zongu - pe topicul admitere 2010 daca vei cauta a postat unul dintre colegii nostri niste linkuri de unde poti decarca civilul, procedura civila si nu imi aduc aminte cred ca inca cateva carti scanate, insa nu imi aduc aminte pe la ce pagini cauta pe la 250.

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)