Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P
Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.
Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!
Examenul in august ar reprezenta o alta probl pt mine, o probl de organizare in ceea ce priveste invatatul. Pt ca daca as sti ca se da in nov, as lua o pauza de vreo 2 luni, in care sa incerc sa ma deconectez cat de cat de la gandurile si stresul concursului, si apoi as reincepe sa invat cu forte proaspete. Daca se da in aug, nu as mai lua pauza... Mi-e teama ca nu o sa rezist psihic sa invat de acum pana in nov. Incertitudinea asta ma macina f tare.
DAVEGAHAM, in august 2011 nu se poate sa dam ex direct pe post cu cei de la INM deoarece ar insemna ca Plenul sa dea o noua hotatrare prin care sa-si revoce o dispozitie data intr-o hotarare anterioara, ceea ce nu a mai facut-o niciodata din propria initiativa!Or, ex din octombrie-noiembrie a fost aprobat deja printr-o hotarare.
Deoarece prin hotarare a CSM nu a fost stabilit sa fie un ex in martie e mai usor ca acest lucru sa fie posibil deoarece e nevoie de o noua hotarare in acest sens prin care nu trebuie sa se revoce si dispozitii din hotarari precedente.
Asa ca poate sta in picioare un ex in martie...
Va mai dau un motiv pt a spera la un ex in martie:
La ultima sedinta a CSM s-a precizat ca, chiar daca ar fi ocupate in prezent toate posturile vacante(ceea ce nu e cazul in acest moment) dupa modificarea competentei prin noile coduri ar trebui angajati un nr de 185 de judecatori la judecatorii si 245 la IC!Ceea ce e clar ca in actuala conjunctura economica nu ete posibil.Chiar daca printr-o minune ar fi posibil ca acest lucru,sa se intample,vor fi foarte rezonabili la ex din septembrie-octombrie si nu ar cere noile coduri pt examen.