avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
carmen_miron a scris:

ati citit
[ link extern ]

oare ne paste o mare surpriza zilele astea? sper sa se intample rapid ca sa nu apuc sa-mi schimb locul de munca intre timp ...

inca una
[ link extern ]

dar, vorbesc doar de admiterea la INM, desi calea mai scurta ar fi direct pe post:P=D>
da ma, camicris, bine ca dai informatii pe jumatate prima data si apoi mai lamuresti un pic problema dupa ce te intreb eu.
Fac infart si apoi imi mai revin. Frumos ce sa zic, parca nu suntem toti in aceeasi barca, acum ce facem ne sabotam? asa pot si eu posta orice si pot totodata da informatii pe jumtate, arunc o bomba dupa cum imi convine mie si apoi va las sa va consumati.
Eu astazi am avut o zi cumplita dupa ce am citit postarea ta si am luat totul ca atare pt. ca te stiam de buna-credinta.
Si eu am avut informatii care s-au dovedit eronate despre examenul din noiembrie 2010 si nu le-am postat tocmai pt. a nu-i descuraja pe ceilalti.
Va rog pe viitor daca aflati ceva postati tot ce stiti, si nu doar cu jumatati de masura menite sa ne faca mai mult rau.
ashton a scris:

da ma, camicris, bine ca dai informatii pe jumatate prima data si apoi mai lamuresti un pic problema dupa ce te intreb eu.
Fac infart si apoi imi mai revin. Frumos ce sa zic, parca nu suntem toti in aceeasi barca, acum ce facem ne sabotam? asa pot si eu posta orice si pot totodata da informatii pe jumtate, arunc o bomba dupa cum imi convine mie si apoi va las sa va consumati.
Eu astazi am avut o zi cumplita dupa ce am citit postarea ta si am luat totul ca atare pt. ca te stiam de buna-credinta.
Si eu am avut informatii care s-au dovedit eronate despre examenul din noiembrie 2010 si nu le-am postat tocmai pt. a nu-i descuraja pe ceilalti.
Va rog pe viitor daca aflati ceva postati tot ce stiti, si nu doar cu jumatati de masura menite sa ne faca mai mult rau.

draga, cu M.U. am vorbit aseara pe Facebook, dupa ce m-a omorat CD si TN cu raspunsurile.
Iar, raspunsurile lui CD le poti citi pe blogul lui, daca el mananca rahat, nu e vina mea...eu spun ce mi-a raspuns.
si eu am fost la fel de dezamagita...dar, nu vom stii nimic pana nu v-a fi scris negru pe alb.
am fost asa de sigura ca se da examen in martie, incat nu m-am inscris la INM.
Un lucru e clar: daca in conditiile in care chiar ei se plang de penuria de magistrati si de urechelile pe care le primesc de la CE din acest motiv si luand in calcul si situatia posturilor vacante existente la ora asta (147 judecatori si 208 procurori), cu toate astea ei nu organizeaza concurs direct pe post in martie (macar pto treime din aceste posturi vacante) atunci e clar ca CSM are alte interese la ora asta.
Nu exista niciun motiv rezonabil (avand in vedere situatia existenta) de a nu organiza concurs in martie/aprilie.
Fundamentarea oferita de CSM in decembrie (aia cu supraincarcarea programului) e falsa intrucat lunile martie/aprilie sunt in continuare libere in calendar intocmai ca in fiecare an pana acum.
Concurs se mai poate organiza pana pe 10 aprilie, asta insemnand ca mai poate fi anuntat pana pe 24 sau 25 februarie.
Azi e 4 februarie. Daca in 3 saptamani nu-l anunta inseamna ca nu se mai da pana in noiembrie (desi in cazul acestui concurs nu-s conditionati de vreo modificare legislativa, art 33 alin 2 prevazand ca se organizeaza "anual sau ori de câte ori este necesar").

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)