Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
libercugetator a scris:
@Ionutz
@nicole_dani
Lipsa de minte e valabila doar in cazul unor auditori de justitie, existand cumva, per a contrario, o prezumtie absoluta de inteligenta pentru candidatii cu 5 ani vechime?Altfel spus, daca sunt batran sunt in mod automat si destept, echilibrat si cunoscator de carte?Interesanta teorie...sincer
Poate nu ai citit atent sau poate nu ai inteles. Ideea de baza era sa nu generalizam, nici intr-un sens nici in altul. Nu toti cei care dau examen direct pe post sunt niste imbecili fara experienta(asa cum afirma aditanase - ma rog, el ne facea de tocilari) dupa cum nici printre cei care termina INM nu sunt numai destepti. Am cunoscut multi judecatori care au dat examen direct pe post si toti sunt oameni de o deosebita calitate profesionala si umana (in sens pozitiv).Si cum spuneam , eu am deja calitatea de magistrat definitiv. Asa ca am dat deja examenele pe care tu urmeaza sa le dai.
"troli"...parca alergau pe campiile Gondorului in stapanul inelelor. legat de cincinali (cei cu 5 ani vechime):D si INM-isti, nu vreau sa revin la ce s-a dezbatut pana acum dar am sa o fac... e vorba de frustarea celor de la INM , ma scuzati dar asta e :( .vin dintr un domeniu in care exista aceeasi diferenta: unii se chinuie pe bancile scolii si ajung mai apoi pe picior de egalitate cu cei care sar aceasta etapa aparent "obligatorie" - obligatorie mi se pare mie, dar nu este asa. Reflectand, imi dau seama ca era doar o frustrare de-a mea si a celor ca mine. Cei care acum sunt la INM , daca ar ar fi avut 5 ani vechime ce modalitate de adimitere ar fi preferat ? sunt convins ca tot INM-ul...
deocamadata astea sunt modalitatile de admitere in aceasta breasla. Sunt curios ce veti mai spune dupa ce vor uniformiza probele de examen si vor introduce stagiatura?