Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
si eu cred ca minte de-ngheata apele... a studiat "un pic", dintr-o privire cu coada ochiului sau de expert, cateva mii de articole, cate sunt in proiectele codurilor, si in urma analizei sale sinoptice aprofundate, a constatat ca aproximativ 75% din prevederi sunt preluate din codurile vechi... exceptional exeget...
acele coduri....le-am studiat un pic,sunt si diferente dar si multe asemanari,cam 75 la suta sunt aceiasi materie,adusa la zi in privinta limbajului...
Eu nu cred ca rostul topicului e de a vedea care e mai destept, haideti sa schimbam idei , opinii constructive . Examenul nu se da pe forum si nu va da nimeni puncte in plus la examen pentru contraziceri.
Certitudinea referitoare la examen este data de anuntul care va fi publicat cu 2 luni inainte, restul sunt presupuneri, temeri, frustrari.
Indiferent de conditii regulile le fac ei, noi suntem aspirantii si cine se poate adapta va intra, cine nu va sta si va plange pe forum invocand nedreptati.