avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
aditanase a scris:

acele coduri....le-am studiat un pic,sunt si diferente dar si multe asemanari,cam 75 la suta sunt aceiasi materie,adusa la zi in privinta limbajului...
si eu cred ca minte de-ngheata apele... a studiat "un pic", dintr-o privire cu coada ochiului sau de expert, cateva mii de articole, cate sunt in proiectele codurilor, si in urma analizei sale sinoptice aprofundate, a constatat ca aproximativ 75% din prevederi sunt preluate din codurile vechi... exceptional exeget...
m-as mira sincer ca acest individ sa fie la cercetari penale. o fi, e posibil, dar la vreun post comunal, daca or avea c.p.
si eu sunt fost c.p.-ist si va spun ca acesti politisti sunt creme de la creme ai Politiei Romane. in niciun caz nu se maimutaresc aiurea, fara argumente, doar cu frustrari, cum face acest aditanase. e jenant...
mai ciudat e ca este mai virulent impotriva examenului cu vechime decat toti inm-istii care s-au exprimat pe forumurile de-aici.
pai sa-i dam omului o veste buna!
nu vor elimina examenul direct pe post....pentru ca sunt interese mai presus decat noi...asta o data....
si in al doilea rand, CSM a propus modificarea legii in sensul de a se considera vechime in specilaitate juridica si a altor functii ....
prin rationament logic...acest concurs va exista in continuare....poate sub alta forma:yeah:
costelinio a scris:

Eu nu cred ca rostul topicului e de a vedea care e mai destept, haideti sa schimbam idei , opinii constructive . Examenul nu se da pe forum si nu va da nimeni puncte in plus la examen pentru contraziceri.
Certitudinea referitoare la examen este data de anuntul care va fi publicat cu 2 luni inainte, restul sunt presupuneri, temeri, frustrari.
Indiferent de conditii regulile le fac ei, noi suntem aspirantii si cine se poate adapta va intra, cine nu va sta si va plange pe forum invocand nedreptati.

=D>
Noutati ceva?!!? Ca vad ca asteptarea e cam lunga! Din cate se barfeste prin unele instante codurile noi nu intra anul acesta in vigoare! Cica mai intai trebuiesc organizate cursuri pentru pregatirea magistratilor si "dupe" aia vor intra in vigoare!
Cica cei din INM se gandesc la organizarea unor cursuri incepand din vacanta judecatoreasca si pana la finele anului ca sa-i pregateasca pe magistratii in functie!
Atunci putem da si noi cu presupusul cam ce materii se vor da in nov.
Plus unificarea jurisprudentei......eheeee! :D
ca si unii dintre voi am incercat dar nu am reusit sa iau examenul direct pe post pentru cei cu vechime de minim 5 ani. Mai mult v-am urmarit comentariile decat am luat parte la ele. Ca si voi speram sa se dea examen in luna martie dar ...
Eu voi implini atunci 39 de ani; ma intrebam ce varsta medie este pentru cei ce tind sa ia acest examen, sau care este cal mai in varsta sau cel mai tanar; nu cumva eu sunt prea batran si din cauza asta nu fac fata? Sa ma scuzati , in acest fel nu vreau sa fiu indiscret referitor la varsta voastra.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)