Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
@forgetten_sunrise: intr-adevar primele doua nu sunt incluse in materie. Aseara eram obosita si le-am postat din greseala.
Mea culpa!
Spor la invatat si o :coffee:
Buna ziua!
Am incercat pentru prima data si eu in ianuarie la inm ....dar am acumulat doar 56 de raspunsuri bune :(
Nu am avut nici un fel de grile ...doar am citit teoria .....intrebarea mea este acum ....ce grile mai sunt bune din moment ce a intervenit Mica Reforma ?
Puteti sa imi recomandati ce sa cumpar si de unde ?
Multumesc anticipat !
Acum mai este o alta problema. In vara vom sustine examen cu modificarile din mica reforma si sincer eu nu am gasit carti de grile care sa contina modificarile acestea, ma refer la proceduri. Tot ce este scos pe piata nu apare si 202/2010. Ar fi cazul ca autorii sa-si reediteze editiile caci altfel una invatam si alta apare in grile.
La procedura penala a actualizat Udroiu cartea de sinteze si grile.
La procedura penala a actualizat Udroiu cartea de sinteze si grile.
Si la procedura civila este o carte de grile actualizata, respectiv Drept procesual civil. Teste grila si spete pentru examene. Editia a II a, revazuta si adaugita, Gabriel Boroi, Gabriela Raducan.
am o intrebare, am vazut ca se vorbeste numai de codurile de perocedura cv si pen cu mica reforma...dar de penal nu zice nimeni?eu nu am apucat sa ma uit decat pe codul de pr cv ;penalul nu stiu ce s-a schimbat la el.invatam din el sau...nu?:(