Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
sim05 a scris:
La procedura penala a actualizat Udroiu cartea de sinteze si grile.
Si la procedura civila este o carte de grile actualizata, respectiv Drept procesual civil. Teste grila si spete pentru examene. Editia a II a, revazuta si adaugita, Gabriel Boroi, Gabriela Raducan.
Mireillegl a scris:
sim05 a scris:
La procedura penala a actualizat Udroiu cartea de sinteze si grile.
Si la procedura civila este o carte de grile actualizata, respectiv Drept procesual civil. Teste grila si spete pentru examene. Editia a II a, revazuta si adaugita, Gabriel Boroi, Gabriela Raducan.
Buna dimineata.
Nu am vazut cartea de procedura civila, dar cea a lui Udroiu actualizata este foarte bine sintetizata , dupa umila mea parere. Scurt,la obiect, cu informatie pertinenta, merita cumparata pentru cine nu o are. Exemple la fiecare institutie,se ''simte ''stilul de formator.
Multumim, Mireille de informatia referitoare la procedura civila. O zi frumoasa tuturor.
am o intrebare, am vazut ca se vorbeste numai de codurile de perocedura cv si pen cu mica reforma...dar de penal nu zice nimeni?eu nu am apucat sa ma uit decat pe codul de pr cv ;penalul nu stiu ce s-a schimbat la el.invatam din el sau...nu?:(