avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1028 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Multumesc! Spre rusinea mea nu am apucat sa citesc mica reforma, desi o am de ceva timp.:">
De fapt, nu prea reusesc sa ma adun. La voi merge?
aaduta a scris:

Multumesc! Spre rusinea mea nu am apucat sa citesc mica reforma, desi o am de ceva timp.:">
De fapt, nu prea reusesc sa ma adun. La voi merge?

Depinde ce sa mearga:))...ar merge o plimbare sau sa citesc altceva, sau shopping, cred ca orice.
Sunt la obligatii, incerc sa ma adun si sa nu-mi pierd rabdarea, de fapt asta imi spun de prin decembrie incoace...the rest is history...
Incearca sa citesti mica reforma pentru ca pe mine m-au cam luat ametelile dupa trei zile de stat si facut postit-uri cu "se adauga" si "se modifica". Din pacate uneori modificarea consta in taierea anumitor cuvinte din articol...este de-a dreptul o experienta "emotionanta"!!!Cat despre adaugare, au adaugat nu gluma!

Uite o :coffee: pentru concentrare.
salut. motivul pentru care am intrat pe acest forum este acela ca doresc sa dau meditatii pentru testul de logica celor ce dau examenul la inm. eu sunt absolvent de filosofie si matematica la univ bucuresti (am avut 10 la cursurile de logica), si cred ca as putea spune ca pot, de exemplu, sa aduc pe cineva de la 65 de puncte,la 75 in trei saptamani, doar din partile de gandire logica si analitica.bineinteles e posibil si mai mult si cred ca oricine are pana in 70 de puncte poate urca cu 20, deoarece raspunsurile la probleme sunt supuse retetelor de rezolvare, iar la partea de gandire analitica exista anumite tipuri de intrebari la care se pot da directii de rezolvare mai clare. pretul pe sedinta (doua ore) este de 40 ron. telefonul meu este 0727846971, adresa de mail moartealuiiradj@yahoo.com
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2011
scornelius, utilizator
s-a publicat Raportul intermediar pe justitie:
[ link extern ]
lollita a scris:

s-a publicat Raportul intermediar pe justitie:
[ link extern ]
buna ziua m am hot sa dau si eu la inm in august si as avea o intrebare stie cineva daca in august o sa se dea dupa noua structuras de examen, sau se va mentine vechiul format de examinare? am gasit pe internet ceva referitor la asta si zice acolo ca se aplica noua schema de examinare din august 2011.va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)