avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1021 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Spune-ne si noua unde ai gasit asta cu noua schema de examinare la inm,chiar e bine de stiut cum se va da in august 2011.Multumesc
pai am intrat asa admitere inm august 2011 si il lista care apare cu toate rezultatele este un diapozitiv-asa se numeste in care este relatata structra examenului de admitere inm pt anul 2011 si 2012 din sesiunea august sept.
lollita a scris:

s-a publicat Raportul intermediar pe justitie:
[ link extern ]

Citat din Raportul intermediar pe justitie:

"Romania a pregatit propuneri de consolidare a recrutarii si formarii magistratilor. Cu toate acestea, capacitatea Institutului National al Magistraturii nu a fost inca sporita in conformitate cu cerintele in materie de resurse ale magistraturii, iar bugetul acestuia pe 2011 a fost redus (ca parte a consolidarii fiscale nationale necesare)."

Problema e ca 2012 e an electoral. Deci e nevoie de bani pt campanie.
Asa ca trebuie sa ne asteptam la un nou val de reduceri salariale, cresteri de impozite si, nu in ultimul rand, o noua reducere a bugetului INM-ului. Asta alaturi de reducerea bugetelor instantelor, spitalelor samd.
In 2011, dupa cum se intrevede, vor fi fost recrutati mai putini magistrati decat in anii precedenti.
Deci treaba cu cresterea resurselor umane in sistem se va inscrie in ciclul: "Nu era masina, era bicicleta si nu i-a dat-o ci i-a luat-o".
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Februarie 2011
ContSters181736, utilizator
oanacalotescu25 a scris:

pai am intrat asa admitere inm august 2011 si il lista care apare cu toate rezultatele este un diapozitiv-asa se numeste in care este relatata structra examenului de admitre inm pt anul 2011 si 2012 din sesiunea august sept.
www.csm1909.ro/csm/linkuri/29_12_2010__37655_ro.ppt uite si o adresa utila
oanacalotescu25 a scris:

buna ziua m am hot sa dau si eu la inm in august si as avea o intrebare stie cineva daca in august o sa se dea dupa noua structuras de examen, sau se va mentine vechiul format de examinare? am gasit pe internet ceva referitor la asta si zice acolo ca se aplica noua schema de examinare din august 2011.va multumesc anticipat.

Oana, citeste ultimul slide din acea prezentare, cel denumit "Conditii". Este edificator pentru intrebarea ta.
Si aici, unde s-a discutat pe tema asta: www.avocatnet.ro/content/for...
Pe scurt, acelea sunt niste propuneri aflate inca in dezbatere.
Spor la invatat! :coffee:
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Mireillegl, utilizator

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)