avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
sim05 a scris:

Sim05, postezi, te rog, grila domnului Udroiu ? Multumesc.

E din cartea noua de grile si eu nu o am.
Il rog pe Patrik sa o posteze.

Despre care grila e vorba?
Eu nu am cartea decat acasa, dar am postat o scanare.
O gasiti pe net.
Patrick_ a scris:

sim05 a scris:

Sim05, postezi, te rog, grila domnului Udroiu ? Multumesc.

E din cartea noua de grile si eu nu o am.
Il rog pe Patrik sa o posteze.

Despre care grila e vorba?
Eu nu am cartea decat acasa, dar am postat o scanare.
O gasiti pe net.

Cea cu complicitate anterioara neurmata de executare, in care rasp corect era ca se pedepseste ca instigarea neurmata de executare.
lucutel a scris:

adrianicet a scris:

De ce nu poate fi dispusa reluarea cercetarii judecatoresti in timpul dezbaterilor (exceptand ultimul cuvant al inculpatului) daca de ex. se constata necesitatea administrarii unei probe noi?

ok, deci 341 ult cuv al inculpatului. nu i se pun intrebari
341. alin 2 inculpatul releva imprejurari/ fapte esentiale- reluarea cercetatii jud

daca am inteles bine intrebarea ta se referea la alte situatii in afara de 341

cred ca exceptia este o garantie in plus a dreptului la aparare a inculpatului

in celelalte cazuri, daca , de ex, din cuv p vatamate din timpul dezbaterilor sau al concluziilor depuse dupa inch dezb, in timpul deliberarii, instanta nu e lamurita cu privire la dif aspecte poate dispune fie reluarea dezbaterilor fie repune cauza pe rol si reia cercet jud

Ai inteles bine. Curiozitatea mea este daca in timpul dezbaterii rezulta necesitatea administrarii unei probe din declaratia partii vatamate, de ce instanta asteapta sa ajunga procesul in faza deliberarii pt ca doar atunci sa dispuna reluatea cercetarii judecatoresti?
Multumesc mult inca o data @Patrick, @Sim si @lucutel
:D Am gasit grila:

111. Complicitatea anterioara neurmata de executare
a) nu se pedepseste
b) se pedepseste la fel ca instigarea neurmata de executare
c) se sanctioneaza cu pedeapsa cuprinsa intre minimul general si minimul special prevazut de lege pt infractiune

Raspuns c)

E cam ciudat intradevar.

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)