avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
darga patrick, imi pare tare rau ca nu ai reusit sa fii printre cei 100, dar oricum ai felicitarile mele ... modificarile care stau sa se petreaca e posibil sa ma faca sa iau in calcul varianta INM-ului ... cu toate ca despartirea de familie (de copii) imi da fiori
Multumesc pt felicitari. :)
Adevarul e ca si eu trebuie sa-mi fac "putin" curaj cand ma gandesc la plecarea de acasa,cu toate ca am copiii destul de marisori :)

Edit: mi-au lipsit putin sub 50 de sutimi, ceea ce nu e foarte mult ca punctaj dar e destul de mult ca nr de candidati inaintea mea. Am obtinut aproximativ acelasi numar de puncte la primele doua probe, iar la interviu, spre placuta mea surprindere am facut aproape maxim la interviu. Chiar mi-a placut atmosfera de la interviu.
Baza pentru mine va ramane in continuare codurile si jurisprudenta, unde mai am de lucru.
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
Patrick_, utilizator
Credeti ca se va modifica modalitatea de examinare pana in august? Mai concret, credeti ca exista posibilitatea sa dam si spete in august?
Daca aproba modificarile preconizate, da. Parerea mea este ca vor da si spete si ca se vor stradui sa introduca noua modalitate de examinare (s-a discutat pe forum, nu mai stiu exact pagina...dar oricum sunt modificari ).
Personal , ma astept sa dea spete....

Edit: din cate imi amintesc vor sa scada punctajul de la grila la 50 puncte si la rationament fara sa fie un numar specific - cum a fost anul asta 30 minim- pentru a promova.
Dar asta nu inseamna ca examenul va fi mai putin dificil.Dimpotriva. Cred ca va fi draconic....;)
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
ContSters170895, utilizator
Din cate am inteles, pentru ca sa se poata organiza un nou examen in august - care ar fi al doilea pe anul acesta - ar trebui sa se modifice legea care reglementeaza admiterea la institut.
In aceste conditii, daca oricum se modifica legea, cred ca sunt sanse sa se aduca unele modificari si la modalitatea de desfasurare a probelor (numarul si natura lor, ponderea lor in media finala, etc)

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)