avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Laura2626 a scris:

Multumim MayeMaya:D

Intr-adevar lasati scepticismul si sa ne concentram pe invatat. Ce conteaza ca vom avea speta in etapa a treia de concurs, sa ajungem pana acolo!! Au spus ca se va da solutia spetei si ca noi va trebui sa o comentam din punct de vedere juridic, daca nu se va da solutia, asta e, fiecare cat stie, de unde a invatat si dupa cine. Modificarile se vor face daca vor reusi in martie sa schimbe legea si sa faca cunoscut noul model de organizare al examenului. Daca in martie nu vor spune nimic despre noua modalitate de organizare, atunci va ramane cum a fost si pana acum.
Din punctul meu de vedere este un stress in plus sa ne omoram mintea de pe acum cu ce se va intampla in august. Cert este ca vom sustine examenul din cele patru materii mari si late, astea nu se vor schimba:D

Spor si concentrare!!!

Pentru putin...Ai dreptate, sa ne concentram pe invatat. Restul..om vedea....
dupa cum spune o maxima ''We'll cross that bridge when we come to it....'' :)
Spor la invatat...:coffee:
@Laura....cu interes astept implementarea celor 4 coduri in sistemul nostru ...B-)

Edit.Pt.cei interesati, cartea actualizata pe procedura civila a lui Boroi si Raducan, teste grile si spete, a aparut, editura Hamangiu, 2011. (Topica mea e ciudata la ora asta...scuzati...:">) Are 681 teste grila si la sfarsit spete. Acopera integral materia dreptului procesual civil, cf.Legii 202/2010. Daca aveti ocazia sa o procurati.....
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
ContSters170895, utilizator
MayeMaya a scris:

Laura2626 a scris:

Multumim MayeMaya:D

Intr-adevar lasati scepticismul si sa ne concentram pe invatat. Ce conteaza ca vom avea speta in etapa a treia de concurs, sa ajungem pana acolo!! Au spus ca se va da solutia spetei si ca noi va trebui sa o comentam din punct de vedere juridic, daca nu se va da solutia, asta e, fiecare cat stie, de unde a invatat si dupa cine. Modificarile se vor face daca vor reusi in martie sa schimbe legea si sa faca cunoscut noul model de organizare al examenului. Daca in martie nu vor spune nimic despre noua modalitate de organizare, atunci va ramane cum a fost si pana acum.
Din punctul meu de vedere este un stress in plus sa ne omoram mintea de pe acum cu ce se va intampla in august. Cert este ca vom sustine examenul din cele patru materii mari si late, astea nu se vor schimba:D

Spor si concentrare!!!

Pentru putin...Ai dreptate, sa ne concentram pe invatat. Restul..om vedea....
dupa cum spune o maxima ''We'll cross that bridge when we come to it....'' :)
Spor la invatat...:coffee:
@Laura....cu interes astept implementarea celor 4 coduri in sistemul nostru ...B-)

=D> asa este..am uitat sa deschid si sa inchid ghilimele la ceea ce s-a spus referitor la "implementare", printre alte teme care nu merita discutate:)
Apropo, ce mai repetati? Ce mai invatati? Eu ma chinui cu obligatiile si cred ca ma voi chinui destul de mult, din pacate#-o
Bine ca exista edit. Eu am facut comanda la Universul Juridic si astept sa-mi fie livrata prin Posta Romana. Cand o am (anul acesta sper:D) postez grile.
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
ContSters164423, utilizator
Din cate am inteles eu, pentru a se organiza un nou cocncurs in august (al doilea din 2011) este obligatoriu sa se schimbe legea. Daca legea nu se schimba, conform regelementarilor actuale se poate organiza un singur concurs intr-un an.
Deci, cred ca ori se schimba legea si probabil se va umbla putin si la modalitatea de sustinere a examenului (felul probelor, ponderea ntelor in media generala, introducerea spetelor, etc), ori daca nu se schimba, nu se mai poate sustine inca un examen in acest an.

Sansa de a nu se mai sustine un examen in august este totusi foarte mica, parerea mea. Cred ca se va sustine si ca va fi usor modificat regulamentul.

Ceea ce mi se pare important este ca se va sustine examen tot din codurile vechi :)
Da, tot din codurile vechi, din fericire...:)
@Laura....civilul... eu, cel putin.
Spor sa ai Maye! Da si eu tot pe civil, oricum imi place mai mult decat penalul.
Ma retrag sa iau o portie de obligatii. Cand am cartea pe procedura civila a lui Boroi cu grilele postez, asa cum am promis.
Pana atunci o :coffee:

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)