Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
lucutel a scris:
presupun ca grilele sunt din udroiu, ha?
2. sincer, nu imi pot imagina sit propusa de tine. in ce sit niste acte de fetisism sav in intimitatea ap. tau ar putea provoca scandal public(posibilitate pe care nu o urmaresti dar o accepti)?
ma uit in udroiu si zice ca perv sex se sav cu intentie directa. asa am si retinut caci mi s a parut normal si logic(in capul meu) sa fie.
Eu cred ca orice acte (nu doar cele cu caracter sexual), savarsite in privat, pot fi savarsite cu intentia indirecta de adeveni publice. Adica daca nu te intereseaza faptul ca devin publice sau nu, avem intentia indirecta ca acestea sa devina publice.
Daca de exemplu comunic pe mess cu cineva si nu am intenita directa ca discutia sa devina publica, dar nici nu ma intereseaza (deci accept ideea) ca ea poate deveni?
buna ziua
va urmaresc cu interes discutiile si va urez mult succes la examenul care se apropie!
va rog sa ma lamuriti si pe mine cu urmatoarele probleme de procedura penala:
1-in ce conditii poate fi trimis in judecata un invinuit?deci fara a fi devenit inculpat
2-referatul obligatoriu in cauzele cu minori este acelasi lucru cu ancheta sociala,dupa l202,sau trebuie efectuate impreuna si daca neefecuarea anchetei atrage nulitatea absoluta?
3-minuta-de catre cine se redacteaza?se semneaza si de grefier sau doar de membrii completului?
multumesc anticipat pt raspunsuri!