Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →
Indicati varianta corecta:
a) teoria impreviziunii poate opera doar in cazul in care exista o clauza in contract in acest sens
b) daca partea invoca mai multe cauze de nulitate absoluta si relativa, instanta va aprecia de la caz la caz ordinea solutionarii acestora intrucat legea nu stabileste o anumita ordine de solutionare
c) actiunea in revendicare nu poate fi admisa prin compararea posesiilor, atunci cand nici reclamantul, nici paratul nu au titlu
Toate variantele sunt bazate pe opiniile domnului Boroi de la curs. Ganditi-va si va spun apoi cum zice el.
Eu ma gandesc mai simplu (sau cel putin incerc).
Comodatul este supus rezilierii si nu rezolutiunii, deci este succesiv :)
Si mai simplu: contractul de inchiriere care este "frate" cu cel de comodat este tot succesiv, chiar daca predarea se face uno ictu.
eu una ma bucur sa aflu parerile celorlalti si sa pot sa imi spun si eu parerea, din nou, discutam GRILE, e complet impersonal, nu stiu de ce se simte toata lumea asa atacata si jignita