Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
:)
Foarte interesante aceste intrebari, chiar daca, dupa parerea mea sunt mai mult teoretice si didactice.
1. Actul de inculpare in cazul de la art 278^1 alin 9 este incheierea prin care se admite plangerea impotriva rezolutiei / ordonantei procurorului de netrimitere in judecata (nu plangerea prealabila).
2. In cazul infractiunilor de audienta, la fel ca si in cazul oricarei infractiuni, daca plangerea prealabila este obligatorie pentru punerea in miscare a actiunii penale, org de UP dupa sesizare prin procesul verbal cu care a fost sesizat de catre judecator, va chema partea vatamata si o va intreba daca intelege sa depuna plnagere prealabila impotriva invinuitului.
=D>Ok , am inteles. Multumesc !
O intrebare , Patrick . Eu sunt pe forum doar de 4-5 zile si nu stiu prea multe despre cei inscrisi aici. Sunt studenti , sau sunt si cei care au mai incercat ? Tu de exemplu , ai mai dat concurs la INM , sau de admitere in magistratura ? Sper ca nu deranjeaza intrebarea :)