Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
@Isis suntem foarte multi pe acest topic majoritatea sunt dintre cei care au sustinut examenul de admitere INM vara trecuta, tu ai nimerit o perioada destul de linistita cand toata lumea invata si posteaza mai putin, din momentul in care se va anunta data examenului vei vedea o revolutie in topic daca ramai alaturi de noi cu siguranta nu risti sa te plictisesti.
Suntem ca o familie mare, ne certam si radem impreuna, ne impartasim indoieli si clarificam nelamuriri.
:coffee: - cafeluta pentru toti matinalii
Codul penal actual enumeră în categoria participanţilor şi autorul. Dar, potrivit definiţiei date autorului de către art. 24, acesta nu contribuie la săvârşirea unei fapte prevăzute de legea penală ci o săvârşeşte în mod nemijlocit.
Si eu am cazut in aceeasi eroare insa am editat.
Nu facem noi o cerere la CSM sa ne introduca butonul ''EDIT'' in foaia de examen?
:tooth:
Formele participatiei penale sunt:autoratul,coautoratul,instigarea,complicitatea.Nu sunt corecte toate cele trei variante??
sairi a scris:
carmen_miron a scris:
a,b,c
Constituie forme ale participatiei penale
a- autoratul
b- coautoratul
c- instigarea
de ce iei si A? poti sa explici te rog ... cum ati retinut voi autoratul .... ca la mine in cap .....