Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Intrebarea 93,G1 INM 2010:''In procesul penal,inst de jud poate administra pt solutionarea act civ:a)numai mijloacele de proba prevazute de legea procesuala penala;b)numai mijloacele de proba prevazute de legea procesuala civila;c)atat mijloacele de proba prevazute de legea procesuala penala,cat si cele prevazute de legea procesuala civila.''.Se da ca si raspuns corect a),eu zic b).Ce credeti?(e posibil sa-mi scape mie ceva...)
isis23 a scris:
=D>Ok , am inteles. Multumesc !
O intrebare , Patrick . Eu sunt pe forum doar de 4-5 zile si nu stiu prea multe despre cei inscrisi aici. Sunt studenti , sau sunt si cei care au mai incercat ? Tu de exemplu , ai mai dat concurs la INM , sau de admitere in magistratura ? Sper ca nu deranjeaza intrebarea :)
:D
Nu ma deranjeaza intrebarea.
Pentru mine stiintele juridice sunt o a doua "pasiune" ;)
Lucrez in IT de o viata, si am inceput facultatea de drept dupa 10 ani de la terminarea facultatii de calculatoare. Am mai dat examen la INM in august 2010 si ianuarie 2011. :)
Examenul la INM nu reprezinta un scop in sine ci mai mult o curiozitate. Dar in august ma voi mai duce odata.;)
@m13d: multumesc pentru cafea :)