avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
art 215 alin. 3, asta cred din amintiri, nu am citit penalul special de cateva luni bune:(
Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2011
ContSters189303, utilizator
isis23 a scris:

Care varianta a inselaciunii ? Dar ai prevazut bine. Aici este divergenta de opinii. Daca se retine si inselaciune si ce varianta a ei.

Eu as alege varianta agravanta a inselaciunii, prin folosirea de "mijloace frauduloase", in caoncurs cu falsificarea de moneda in forma punerii in circulatie.
isis23 a scris:

Care varianta a inselaciunii ? Dar ai prevazut bine. Aici este divergenta de opinii. Daca se retine si inselaciune si ce varianta a ei.

Isis23 poate stii, poate nu, insa tin sa precizez ca pentru admiterea la INM si la concursul pentru cei cu vechime in specialitate membrii comisiei care elaboreaza subiectele nu au voie sa formuleze intrebari din subiectele care sunt controversate in practica sau doctrina. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa studiezi si acele aspecte, mai ales ca esti studenta, dar pentru topicul asta ar fi indicat sa se evite astfel de discutii. Nu ajuta pe cei care se pregatesc pentru acest examen.
sim05 a scris:

isis23 a scris:

Isis23 poate stii, poate nu, insa tin sa precizez ca pentru admiterea la INM si la concursul pentru cei cu vechime in specialitate membrii comisiei care elaboreaza subiectele nu au voie sa formuleze intrebari din subiectele care sunt controversate in practica sau doctrina. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa studiezi si acele aspecte, mai ales ca esti studenta, dar pentru topicul asta ar fi indicat sa se evite astfel de discutii. Nu ajuta pe cei care se pregatesc pentru acest examen.

Ma bucur ca mi-ai atras atentia .....mai ales ca sunt studenta:O. Atunci sa ne inchidem in casa , inghitim cheia , dam drumul la caini , invatam cuvant cu cuvant din coduri si doctrinari , nu ne punem nici un fel de intrebari , luam totul de-a gata si garantat intram la INM.
Poate ca nu ai fost atent ( atenta ) dar doua zile s-a discutat despre o intrebare data la INM .
Poate ma lamuresti , daca este un forum limitat . Puteai sa ignori intrebarea mea.
Ce spui de discutiile noastre cu privire la aplicarea art.300 CPP intr-o speta la cei cu vechime . Unde la fel s-au formulat mai multe opinii : Crisu , Udroiu ,etc. ??
Imi cer scuze daca te-am deranjat .
Si de frica ...( pentru ca sunt studenta ) nu mai pun nici o intrebare , si mai mult nu ma mai intreb nici eu .:((
Sau poate ....le ignori...Pace:surrender:

Pentru cei interesati ...Curte Suprema retine ,concurs ideal de infractiuni intre art.282 alin.2 si art.215 alin 3 forma agravata

Patrick =D>
sim05 a scris:

isis23 a scris:

Dar sa stii ca iti inteleg supararea . Poate ai o zi mai proasta. Voi cei din MAI treceti prin clipe grele acum ( reduceri de personal , taieri salariale ...)
Sincer , te inteleg...Si mai vin si eu acum ,,,cu intrebari nelalocul lor....:sorry:

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)